Prodej bytu 4+1, Liberec, Ostravská, 72 m2

Ostravská, Liberec

7 444 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 476 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

K PRODEJI PŘIPRAVUJEME krásný byt 4+1 o velikosti 72,4 m2 v ulici Ostravská v Liberci – Ruprechticích. Byt je v osobním vlastnictví. Je slunný a disponuje velkým prostorem. Tato nemovitost se hodí také pro velkou rodinu, kdy si každý najde svůj vlastní prostor.

POZOR! V kupní ceně je zahrnuta také garáž, což je opravdu velké plus této nemovitosti. Vzhledem k cenám za jaké se garáže momentálně nabízí a hlavně k dostupnosti parkování v celém Liberci.

Byt se nachází ve čtvrtém patře menšího panelového domu. Disponuje kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, dalšími dvěma pokoji, předsíní, koupelnou, toaletou a lodžií. K bytu náleží také sklepní kóje.

Pokud Vás zajímají přesné rozměry jednotlivých místností, naleznete je níže v sekci dokumenty k nabízené nemovitosti.

Rezervační poplatek činí 446 640 Kč.

Byt se prodává částečně vybavený a bude volný dle dohody s novými majiteli.

Fotogalerii budeme průběžně aktualizovat. Aktuálně probíhá v bytě větší rekonstrukce a noví majitelé tak budou mít vše nově připravené a rovnou k nastěhování. Rekonstrukce bude opravdu důkladná a nákladná - kuchyně, koupelna, wc, podlahy, vestavná skříň a také obývací pokoj a lodžie.

Liberecká čtvrt Ruprechtice nabízí klidné bydlení nedaleko centra města. Naleznete zde obchody, lékaře, školy, školky, restaurace, kavárny, prostě vše, co je ke klidnému životu potřeba. V blízkosti se nachází zastávka autobusů MHD, park, hřiště či ruprechtický lesík nebo městský bazén.

Parametry bytu

Cena
7 444 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
Ostravská, Liberec
ID
FS020
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, MHD
Garáž
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Václav Loužecký

Václav Loužecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu