Pronájem bytu 2+kk, Praha - Břevnov, Radičova, 42 m2

Radičova, Praha 6, Břevnov

31 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky: 4 000 Kč/měsíc včetně elektřiny)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID: LaCrone

Nabízíme krásný a designově zajímavý byt 2+kk o rozloze necelých 40m2 v rezidenčním projektu La Crone. Byt je v 1. patře s výtahem. Rezidenční projekt se nachází ve známé vilové čtvrti na Praze 6 v bezprostřední blízkosti rozlehlého parku Ladronka, který je vhodný ke všem sportovním aktivitám. Rezidenční projekt má obrovskou soukromou zahradu, vlastní recepci, 24hodinovou hlídací službu a soukromou plně vybavenou posilovnu.

Po vstupu do chodby bytu, kde se nachází velká vestavěná skříň se dostanete do obývacího pokoje s rozkládací sedací soupravou, jídelním koutem a moderní kuchyní s kompletním vybavením. Vstupem z chodby se dostanete do oddělené ložnice s velkou manželkou postelí a vestavěnými skříněmi. V bytě se nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Velká terasa s výhledem do zeleně jen podtrhne výjimečnost tohoto bytu. Byt je kompletně vybavený včetně pračky.

Nábytek na míru, vysoké stropy a dřevěná podlaha vám dodá pocit luxusu navíc v krásné zahradě rezidenčního objektu, který je skvěle dostupný jakýmkoliv MHD (autobusová zastávka naproti domu) a kompletní občanská vybavenost (restaurace, kavárny, obchody) v odchozí vzdálenosti od bytu.

K bytu náleží velmi prostorný sklep a garážové stání v suterénu objektu (v ceně). Nekuřáci. Menší domácí mazlíčci povoleni.

Fotografie jsou vizualizací bytu.

Byt je k nastěhování ihned

Cena: 31 000 Kč/měsíc
Poplatky: 4 000 Kč/měsíc včetně elektřiny
Kauce: 35 000 Kč
Provize agentury: 35 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu.

Parametry bytu

Cena
31 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky: 4 000 Kč/měsíc včetně elektřiny
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
Radičova, Praha 6, Břevnov
ID
ID:LaCrone
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Plocha nemovitosti
40 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Ostatní
Doprava
MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Igor  Chotinskij

Igor Chotinskij

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu