Prodej rodinného domu, Lovečkovice, 200 m2 (ID: 3540878)

Lovečkovice

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lovečkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový, částečně podsklepený, dvougenerační RD 3+1 a 2+1, s garáží a stodolou. Nemovitost se nachází v Mukařově v CHKO České středohoří.

Okolí je obklopeno drsnou a zároveň přitažlivou přírodou. Oblast je typická chovem hospodářských zvířat, výhledy otevírají pohledy na volnou přírodu a nekonečné pastviny. V obci se nachází chráněná zřícenina staré zvonice a milníky. Mukařov leží na cyklotrase Těchlovice-Úštěk-Roudnice nad Labem, nedaleko se tyčí Víťova rozhledna a Buková hora s vysílačem, který je výraznou dominantou celého okolí. Na své si tedy přijdou i milovníci cyklistiky a turistiky.

V Lovečkovicích, pod které Mukařov spadá naleznete mateřskou školu, knihovnu, potraviny, restauraci. Ve Verneřicích, které jsou vzdálené 2km je pak obvodní lékař, pošta, MŠ, ZŠ, školní jídelna, knihovna, obchody (potraviny, drogerie), restaurace, dětské hřiště, fotbalové hřiště. Dostupnost obce – zastávka 200m – autobusové spojení do Lovečkovic i Verneřic, Ústí nad Labem, Litoměřic, Bohušovic nad Ohří, Terezína i Petrovic u německých hranic. Autem Verneřice 3min., Lovečkovice 5min., Děčín 25min. Ústí nad Labem 30min., Česká Lípa 30min. Lovosice 9min., Litoměřice 20min., Praha 70min.

Jedná se o parcelu č. st. 74/2, jejíž součástí je stavba čp. 37, rodinný dům a parcelu č. 74/3, jejíž součástí je stavba bez čp./če, zemědělská stavba, vše v k.ú. Mukařov u Úštěku, LV č. 38. Celková výměra pozemků je 1842m2.

Stavby jsou vhodné k přestavbě a rekonstrukci. Dům je nicméně trvale obydlen a je tedy v provozuschopném stavu.

Hlavní stavba rodinného domu je dvougenerační a je částečně podsklepená. V přízemí se nachází vstupní chodba, kotelna, koupelna a WC, chodba do dřevníku a chlévů, které jsou s domem stavebně spojené a schody do menšího sklepa. Dále je v přízemí byt 2+1 a špajz.

V patře se nachází byt 3+1, probíhala přestavba koupelny a WC, ale toto je nedokončené. Nad bytem pod střechou je rozlehlá půda.

Topení v RD je ústřední a zdrojem je kotel na tuhá paliva, voda je z veřejného řadu, ohřev vody je řešený elektrickým bojlerem a tzv. lázeňákem na pevná paliva. Kanalizace je svedena do septiku. Elektřina je připojena. Plyn v obci není.

Součástí pozemku je dále samostatně stojící velká stodola a garáž. Zahrada je nepravidelného tvaru a není zcela oplocená.

V případě zájmu o více informací nebo o prohlídku volejte nebo pište na níže uvedené kontakty.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Lovečkovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1842 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Ondřej Skalický

Ondřej Skalický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lovečkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu