Prodej rodinného domu, Maršov, 120 m2

Maršov

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Maršově

Informace k domu

Hledáte nové bydlení s vynikající dopravní dostupností, klidným prostředím a krásnou přírodou v okolí? Pokud ano, tak právě vám nabízím ve výhradním zastoupení rodinný dům v žádané obci Maršov u Veverské Bítýšky, ležící na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka.

Dům je samostatně stojící, přízemní s obytným podkrovím a částečně podsklepený (32,83 m2). Dispozice je 4+1 s možností rozšíření do půdních prostor. Stavba z roku 1965 je před rekonstrukcí, což vám umožňuje ji přetvořit dle vlastních představ a potřeb. Obvodové stěny jsou cihelné, síla zdí je 45 cm. Stropy jsou betonové, keramické s rovným podhledem. Střecha je polovalbová s pálenou krytinou. K domu byla přistavěna přístavba, která sestává z verandy, černé kuchyně, skladu, kůlny a kurníku. Obvodové zdivo přístavby je cihelné (síla zdí 30 cm), střecha je sedlová s pálenou taškovou krytinou.

Celková plocha pozemku činí 804 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 482 m2 a zahrada 322 m2.
Dům se nachází na oploceném pozemku, který zahrnuje zahrádku s ovocnými stromy a skleníkem.
K domu jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod, veřejná kanalizace, plyn i elektřina. K ohřevu vody slouží elektrický bojler, vytápění zajišťuje plynový kotel značky Therm. Na dvorku je nádrž na dešťovou vodu (4m3).

Obec Maršov leží v Křižanovské vrchovině, na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka, zhruba 21 km severozápadně od Brna. Sousedí s Braníškovem na severozápadě, Lažánkami na východě a osadou Šmelcovna (část obce Javůrek) na jihu. Žije zde 532 obyvatel.

V obci je mateřská škola, obchod s potravinami a sportovní klub TJ Sokol Maršov. Další služby jsou dostupné v okolních obcích, například ve Veverské Bítýšce nebo v nedalekém TIšnově, kde naleznete širokou škálu občanských služeb jako školy, obchody, zdravotnická zařízení a restaurace.

Dopravní dostupnost je zajištěna integrovanou dopravou nebo autem: 25 minut do Brna, 10 minut do Tišnova, 5 minut do Veverské Bítýšky, 10 minut do Velké Bíteše a 16 minut k dálnici D1.

Lokalita je ideální pro cyklistiku a pěší turistiku s krásnými místy jako Šmelcovna, Maršovské jezírko a Hálův mlýn. Nabízí klidný venkovský život a snadnou dostupnost do města.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rády pomůžeme. Neváhejte mne tedy kontaktovat a přijďte si prohlédnout vaše nové bydlení.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Maršov
ID
00176
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
804 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Renata Dundáčková

Mgr. Renata Dundáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Maršově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu