Prodej vícegeneračního domu, Ústí nad Labem, Prostřední, 211 m2

Prostřední, Ústí nad Labem - Předlice

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi patrový vícegenerační dům se třemi byty se zastavěnou plochou 107 m2 na vlastním pozemku o celkové výměře 158 m2, který se nachází v Ústí nad Labem na ulici Prostřední.
Dispoziční řešení: v 1. NP vstupní chodba, byt o velikosti 2+kk, koupelna s vanou a WC, zadní vstup do zahrady, vstup do sklepa,
2NP : byt o velikosti 3+kk, koupelna s vanou a WC, vstup na terasu
3NP : byt o velikosti 1+kk, koupelna s vanou a WC, vstup do půdních prostor, kde je možnost vybudovat ještě jednu bytovou jednotku, (varianta a/ rozšířit byt na velikost 2+1, varianta b/ vybudovat další bytovou jednotku o velikosti 1+1, el., voda, odpady jsou nachystané)

Dům je po částečné revitalizaci - zateplení, nová fasáda, okna, dveře, odpady, koupelna, rozvody vody a el. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Parkování před domem.
Objekt je ze 2/3 podsklepen. Ve sklepních prostorách je el. kotel a je zde i zřízena přípojka k tepelnému napáječi (parovod - Teplárna Trmice).


V lokalitě je veškerá občanská vybavenost a dopravní obslužnost v dosahu. Nabízíme Vám možnost financování naším smluvním partnerem. Další informace na vyžádání u RK.

Parametry domu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Prostřední, Ústí nad Labem - Předlice
ID
00225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
158 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

NONSTOP zákaznická linka

NONSTOP zákaznická linka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu