Prodej trvalého travního porostu, Vranovice, 6440 m2

Vranovice

386 620 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 843 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Vranovicích

Informace k pozemku

Prodej rovinatého pozemku 6440 m2, v KÚ obce Vranovice nad Svratkou, mezi lokalitami Velké louky a Zahrádky. Jedná se o plochy ZT trvalé travní porosty a NH plochy lesů. Na plochách ZT lze v souladu s jejich charakterem "umisťovat stavby, zařízení a jiná opatření pouze pro zemědělství, vodní hospodářství, těžbu nerostů, pro protierozní a protipovodňovou ochranu, pro ochranu přírody a krajiny a dále taková technická opatření a stavby, které zlepší podmínky jeho využití pro účely rekreace, např. cyklistické stezky, hygienická zařízení, ekologická a informační centra".
Na plochách NH, pozemky vodních toků, lze "umisťovat stavby, zařízení a jiná opatření pouze pro lesní hospodářství, pro ochranu přírody a krajiny pro veřejnou dopravní a technickou infrastrukturu, přípojky a účelové komunikace, pro snižování nebezpečí ekologických a přírodních katastrof a pro odstraňování jejich důsledků."

Parametry pozemku

Cena
386 620 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Vranovice
ID
IETB99546
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
6440 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Patricie Vojtěchovská

Patricie Vojtěchovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Vranovicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu