Prodej rodinného domu, Žleby, 102 m2

Žleby

3 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 968 Kč /za měsíc

(včetně právních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Žlebech

Úklidové služby

Informace k domu

V zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji hrubou stavbu rodinného domu 4+kk o užitné ploše 102 m2 na pozemku o celkové výměře 646 m2. Dům je postaven z cihel Heluz, je napojen na obecní kanalizaci, ostatní sítě jsou připravené. V obývací části je příprava na komín. Hrubá stavba má už instalovaná plastová okna (trojskla) v moderní šedé barvě. Dispozice RD je tvořena zádveřím, toaletou, chodbou, prostorným slunným obývacím pokojem s kuchyní a jídelním koutem orientovaným na jižní stranu s přímým vstupem na terasu, ložnicí, 2 pokoji, technickou místností a koupelnou s toaletou a možností umístit sprchový kout i vanu.
Velmi pečlivě provedená hrubá stavba kromě drobných úprav postavena v souladu se stavební dokumentací, která je k dispozici. Stavba se nachází v nové zástavbě RD na velmi pěkném místě v obci Žleby. Obec se nachází asi 18 km od Kutné Hory, 7 km od města Čáslav, 29 km od města Chrudim. Žije v ní přibližně 1400 obyvatel, obec má kompletní občanskou vybavenost - školu, školku, obchod, dětského lékaře, praktického lékaře pro dospělé, veterinární kliniku. Výhodou je dobrá dopravní obslužnost - autobusová a železniční doprava. Dominantou obce je Zámek Žleby, kde se nacházejí rozsáhlé sbírky zbraní a jiných starožitností. V Zámku je park a obora, která nabízí krásný a klidný kousek přírody fungující jako mini ZOO. Při procházce areálem si můžete prohlížet daňky, muflony, divočáky, čápa, volavky a jiná lesní a vodní zvířata. Nachází se zde česká rarita jelen bílý, kterého si můžete prohlédnout zblízka při krmení. V okolí je hodně zajímavých míst k výletům - Vodní nádrž Seč, Zřícenina hradu Lichnice, Zřícenina hradu Oheb, město Kutná Hora, která je zapsaná na seznamu Unesco.
V případě zájmu o osobní prohlídku a všechny dostupné informace mě prosím kontaktujte. Financování hypotečním úvěrem Vám rádi zajistíme smluvním partnerem RX Finance, a.s. dle Vašich možností a představ.

Parametry domu

Cena
3 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Žleby
ID
211-NP03360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
102 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
646 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 254 lidí

Prodejce

Simona Trubačová

Simona Trubačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žlebech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu