Prodej rodinného domu, Drnholec, Palackého, 190 m2

Palackého, Drnholec

Rezervováno
Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Drnholci

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji jedinečnou nemovitost nacházející se v centru historického, vinařského městyse Drnholec. Jedná se o malebný rodinný dům s původními stavebními prvky, které mohou citlivou rekonstrukcí navrátit domu jeho osobitý charakter. Dům disponuje čtyřmi prostornými pokoji, dvěma kuchyněmi - z nichž jedna je nově vybudována, koupelnou a samostatným WC se sprchou. Na obytnou část potom navazují technické místnosti s plynovým kotlem zajišťujícím teplo i teplou vodu v celém domě. Velkou výhodou je rozlehlá, průjezdná garáž/dílna, která spolehlivě pojme i dva automobily a zajistí i dostatek úložného prostoru. Dům obklopuje zahrada s menší vinicí, ovocnými keři i vzrostlými ovocnými stromy v čele s letitým ořešákem, který Vám kromě pravidelné úrody zajistí také stín v horkých letních měsících. Široký průjezd umožní vjezd i větší stavební technice, což jistě oceníte především v průběhu rekonstrukce. Milovníci vína zase ocení původní kvelbený vinný sklep, který byl na pozemku částečně odkryt při terénních úpravách. Pokud by jste jej chtěli naplnit vínem z vlastní produkce, tak nám zavolejte a nechte se informovat o možnosti koupě prosluněných vinic v téže lokalitě, které si k domu můžete za zvýhodněnou cenu přikoupit. Pokud máte spíše stavitelské plány, můžete využít část zahrady k výstavbě nového domu v souladu s platným územním plánem. Koupí této nemovitosti tak získáte nejen jedinečné místo pro život, relaxaci, či podnikání, ale také dostatek prostoru a možností pro budoucí plány a rozvoj.
Městys Drnholec, ve kterém se dům nachází disponuje veškerou občanskou vybaveností, jako je škola, školka, pošta, nákupní centrum, ordinace lékaře a díky okolní přírodě a výborné dostupnosti, je tak ideální volbou pro život i podnikání.
Cena na dotaz u RK.
Financování nemovitosti zajistíme.
Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: G – realitní kancelář neobdržela grafickou část průkazu energetické náročnosti budovy a proto uvádí nejhorší klasifikační třídu.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Palackého, Drnholec
ID
230019
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
250 m2
Plocha nemovitosti
941 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drnholci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu