Prodej rodinného domu, Rýmařov, Rýmařovská, 200 m2

Rýmařovská

4 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 637 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rýmařově

Informace k domu

Nabízíme na prodej samostatně stojící, zděný rodinný dům o vnitřní dispozici 5+1 + příslušenství. Celkově jsou na nemovitosti prvky dobové německé vilky, jedná se o vilu ve které žil známý stavitel p. Schubert. V současnosti je dům využíván k trvalému bydlení, před 12 lety prošel interiér významnou obnovou (výměna nášlapné části podlah, elektroinstalace v mědi, omítky, okna apod.), nová kuchyně před dvěma roky. V prvním patře domu se nachází 2 pokoje, velký obývací pokoj s kachlovými kamny spojený s jídelnou, kuchyně, velká chodba a kuchyně s WC. Ve druhém patře domu jsou 2 velké pokoje, koupelna s wc a různá úložná zákoutí, která mohou sloužit jako šatny apod. Dům je kompletně podsklepený. Na zahradě domu se nachází velká dvojgaráž s kotelnou (kotel na tuhá paliva se zásobníkem), v prvním patře garáže je možno vybudovat další obytný prostor. Na pozemku je umístěný bazén, který je vyhřívaný vlastním tepelným čerpadlem. Jako zázemí k zahradě patří dřevěné posezení s grilem. Celková výměra zahrady včetně zastavěné plochy je 1311m2.
Dům je napojený na elektřinu, obecní kanalizaci, voda je využívána z vlastní studny, obecní vodovod se nachází na hranici pozemku, je tedy možnost bezproblémového napojení.
Na opravy domu nebyly použity žádné dotační tituly, je tedy možnost využít dotací na zateplení, střechu a případnou výměnu kotle apod. Doporučujeme osobní prohlídku nemovitosti. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Rýmařovská
ID
128364
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
308 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1311 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Martin Romanov

Martin Romanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rýmařově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu