Prodej rodinného domu, Lázně Toušeň, Pražská, 183 m2

Pražská, Lázně Toušeň

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize Zprostředkovatele a včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Lázních Toušeni

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi krásný dvoupodlažní rodinný dům ( vilu) s dispozicí 7+KK, v obci Lázně Toušeň. Patrový dům má půdorys do tvaru L. V přízemí v přední části domu se nachází garáž, dílna a sklad. Druhá část domu je obyvatelná. V přízemí ve druhé části domu se nachází vstupní chodba, ložnice, pracovna, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním posezením, koupelna spojená s toaletou a spíž. V druhém nadzemním podlaží domu se nachází 4 prostorné pokoje, které slouží buď jako ložnice, nebo jako kanceláře. Zde se také nachází druhá koupelna s vanou a se sprchovým koutem. Dům procházel průběžnými rekonstrukcemi a prochází doposud. Nyní je ve velmi dobrém technickém stavu, vhodný k okamžitému nastěhování a nemá žádná poškození. Domu disponuje krásná kuchyňská linka s jídelnou a obývací částí, kde je krb a krásný výhled do udržované zahrady. Většina pokojů je obložena dřevěným obkladem, který dodává domu jeho útulnost. Obě patra spojuje masivní dřevěné schodiště. V domě jsou nové rozvody elektřiny, nově tažené odpady a voda, nová fasáda, venkovní úpravy zahrady. Krásně udržovaná zahrada a velký funkční zapuštěný bazén o rozměrech 12 x 6 m2 zajišťují majitelům určitý komfort. Venkovní zeď mezi sousedem zajišťuje maximální soukromí. Celková plocha pozemku je 1038 m2. Při rekonstrukci majitel kladl důraz na ty nejkvalitnější materiály a velký smysl pro detail. Jak kuchyňská linka, tak obývací pokoj a veškeré pokoje včetně pracoven a ložnic jsou vyrobeny na míru od truhláře z masivního dřeva.
Dům je částečně podsklepen a střecha domu je plochá s mírným sklonem. Dům je napojen na veškeré sítě elektro, plynu, vody a kanalizace. Ohřev TUV je zajištěn elektrickým bojlerem. Vytápění domu je plynovým kotlem.
Dům se nachází v klidné části obce. V obci se nachází škola, školka, potraviny, veterinář, ale i vlaková zastávka. Nejbližší občanská vybavenost je v blízkých Čelákovicích ( 4 minuty jízdy autem), kde je i výborný vlakový spoj do centra Prahy. V dojezdu 5 minut je nájezd na dálnici D10 ( Mladoboleslavská dálnice).
Prohlídku domu vřele doporučuji. S financováním úvěru Vám rádi pomohou naši finanční specialisté. (V současné době se připravuje en. štítek, tak zatím musím uvést en. náročnost budovy G).

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize Zprostředkovatele a včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 9. 2023
Adresa
Pražská, Lázně Toušeň
ID
13371
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
183 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
363 m2
Plocha nemovitosti
1038 m2
Plocha zahrady
675 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Dvořáková

Adéla Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Toušeni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu