Prodej rodinného domu, Dobřejovice, Na Draškách, 231 m2 (ID: 3351597)

Na Draškách, Dobřejovice

23 873 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 113 772 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobřejovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme rodinný dům spojující moderní bydlení a pohodlí, situovaný na prostorném rovinatém pozemku o rozloze 1.078 m². Dům byl postaven v letech 2009/2010 a nabízí komfortní dispozici 5+1 s obytnou plochou 231 m² s terasou, bazénem a venkovním krytým grilem a bazénem na slanou vodu. Za zmínku stojí praktická dvougaráž s venkovním parkováním pro 4 auta na pozemku + další parkování před domem.

Vytápění je zajištěno ekologickým tepelným čerpadlem (možnost i napojení na plyn) a pro maximální komfort je v celém domě instalováno podlahové topení. Nechybí ani centrální vysavač, který výrazně usnadňuje úklid, a elektrické rolety na všech oknech v přízemí a pokojích pro dokonalé zatemnění, zabezpečení a zvýšené soukromí. V obývacím pokoji můžete relaxovat u krbu, který vytváří příjemnou atmosféru a dodává interiéru šmrnc. Jak z jídelny tak obývacího pokoje máte přímí vstup na terasu a zahradu. O patro výše se pak nachází 4 samostatné pokoje ( dva z nich mají společnou terasu), prostorná šatna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, oddělená toaleta, opět s kompletním podlahovým vytápěním.

Na zahradě najdete prostorný zahradní domek o rozměrech 4 x 10 m, který poslouží současně jako dílna se zavedenou vodou a jako místo pro posezení s přáteli u venkovního krbu. Pro osvěžení ve horkých letních dnech je k dispozici venkovní zastřešený bazén se slanou vodou o rozměrech 3 x 6 m.

Při výběru lokality pro tento rodinný dům byl kladen důraz na blízkost přírody a zároveň lokalita umožňovala rychlý přístup do Prahy jak MHD tak autem, což ocení každý, kdo cestuje za prací či za zábavou. Občanská vybavenost v okolí je skvělá - od obchodního centra Čestlice s Hornbachem, aquaparkem a Makrem, až po školu v Průhonicích, která je dostupná autobusem bez nutnosti přestupu. V Dobřejovicích najdete mateřskou školu, poštu, obchod.

Toto místo je dokonalým spojením klidu s dostupností do Prahy, málo která oblast si toto spojení zaslouží více než právě Dobřejovice.
Mezi hlavní přednosti, které si zaslouží zdůraznit, patří:

- Ekologické tepelné čerpadlo
- možnost napojení na plyn
- Podlahové topení ve všech místnostech včetně koupelny
- Centrální vysavač
- Elektrické a bezpečnostní rolety na oknech
- Útulný krb
- Zastřešený bazén
- Zahradní domek s dílnou a posezením u krbu
- udržitelné měsíční náklady na provoz

Věřím, že si tento dům zaslouží Vaší pozornost a objevíte tak svůj nový domov pro sebe a svou rodinu.

Parametry domu

Cena
23 873 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Na Draškách, Dobřejovice
ID
9361
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
231 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
177 m2
Plocha nemovitosti
1078 m2
Plocha zahrady
901 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
79 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřejovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu