Prodej rodinného domu, Závraty, 127 m2 (ID: 3364249)

Závraty

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Závratech

Informace k domu

Prodej samostatně stojícího rodinného domu 127 m2, Č.Budějovice, Závraty

Exklusivně nabízíme k prodeji nové samostatně stojící rodinné domy v obci Závraty 10 minut od Č.Budějovic (obec navazující na Nové Homole). Projekt zahrnuje 14 rodinných domů s vlastním pozemkem nadstandardní velikosti 800 až 1000 m2. Dispozice domů je přízemní 5KK a 4KK s terasou a stání pro 2 osobní automobily.
Projekt nabízí nezávislost na dodavatelích plynu a pitné vody. Domy jsou vytápěné tepelným čerpadlem s přípravou pro krbová kamna. Celý projekt disponuje vlastním zdrojem pitné vody.
Domy jsou z konstrukčního hlediska řešeny tradičním způsobem. Zděný obvodový plášť z pálených keramických bloků v tl. 30cm je posazen na betonových základových pasech a doplněn zateplením v mocnosti 18 cm. Nad otvory jsou osazeny keramické překlady a celek je ztužen monolitickými věnci. Dřevěný vazníkový sedlový krov vytváří nosnou konstrukci pro odvětrávaný střešní plášť s keramickou taškovou krytinou na straně exteriéru, pro tepelnou izolaci stropu minerální vatou.
Obálka objektů je z hlediska energetického posouzení navržena ve třídě "C - úsporná", což spolu s vytápěním splitovým tepelným čerpadlem vzduch-voda a krbovými kamny jako doplňkovým zdrojem tepla zajistí dlouhodobý uživatelský komfort. Ten je ještě podpořen podlahovým vytápěním ve všech obytných místnostech a přípravou pro osazení venkovních elektricky ovládaných hliníkových žaluzií nad okny zasklenými izolačním trojsklem. Povrchová úprava nosných stěn i vnitřních zděných příček je většinově řešena omítkami (štukovými v interiéru, jemnozrnnou v exteriéru), místy je vnější plášť ozvláštněn užitím laťového obkladu z odolného modřínového dřeva.
Bytové domy jsou včetně dokončeného interiéru (dveře, zárubně, podlahy, sanita v koupelnách).

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Závraty
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KINGFISHER CB, spol. s r.o.

Pražská tř. 1813/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Tomáš Jaroš

Tomáš Jaroš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Závratech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu