Prodej chalupy, Řepeč, 100 m2

Řepeč

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Řepeči

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení na vesnici se zahradou? Chalupa s příslušenstvím v malebné obci Řepeč může splnit vaše představy. "Chaloupka" jak z pohádky".
Exkluzivně nabízíme na prodej částečně podsklepenou chalupu (rodinný dům) o dispozici 4+0, s dílnou, maštalí, se stodolou a pozemkem o výměře 1555 m2. (stavební pozemek - 1011m2, zahrada - 544 m2).
V 1. NP domu se nachází bytová jednotka o dispozici 2+kk, s koupelnou a sociálním zařízením.
Dispozičně je 1.NP členěno na: předsíň, obývací pokoj s kuchyňkou, ložnici a koupelnu s WC.
Dispozice bytové jednotky je znázorněna v půdorysu a 3D prohlídce.
Ve 2.NP se nachází dva pokoje.
Dispozice dispozice jednotlivých pokojů je znázorněna v půdorysu.
K dispozici internet. Udržovaná zahrada skýtá možnosti k pěstování ovoce a zeleniny. Parkování vozidel je možné na vlastním pozemku.
Vytápění domu je řešeno krbovými kamny na pevná paliva. Nemovitost je napojena na vlastní studnu, odpad je sveden do obecní kanalizace. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala osazení střechy pálenými taškami.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebude zpracováván vzhledem ke skutečnosti, že dům byl postaven před rokem 1947, z tohoto důvodu je inzerována třída energetické náročnosti G. Nemovitost je z hlediska využití vhodná k rodinnému nebo rekreačnímu bydlení.
V okolí je nádherná příroda včetně řeky Lužnice, která vybízí k rekreaci a vodním sportům. Veškerá občanská vybavenost v obci Opařany vzdálené 4km od Řepče.
Doporučuji prohlídku a včasnou rezervaci. Dům lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře zakázky Mgr. Jiřího Neubauera.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Řepeč
ID
05607
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1555 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Neubauer

Mgr. Jiří Neubauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Řepeči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu