Prodej chaty, Kamenný Újezd, 33 m2

Kamenný Újezd

1 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 624 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kamenném Újezdě

Informace k domu

Nabízíme do prodeje, zrekonstruovanou chatu pro rodinnou rekreaci, s evidenčním číslem na vlastním pozemku o velikosti 740 m2, která se nachází v chatové oblasti Rančice, 13 km od Českých Budějovic a Českého Krumlova. Jedná se o klidnou lokalitu, s cyklistickými stezkami, turistickými trasy a krásnou přírodou v okolí.
Patrová chata je podsklepena na kamenném základě se zastavěnou plochou 17 m2 + 723 m2 - ostatní plocha . V přízemí je obývací pokoj , kuchyňský kout a schodiště do ložnice v patře. Koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem + WC je samostatně vedle chaty.
Voda z nádrže přes čerpadlo je zavedena do chaty, koupelny a WC, ohřev vody el. bojler, elektřina, vytápění na tuhá paliva. Pozemek je svažitý pod chatou. Okolo chaty oplocený. Venkovní posezení + ohniště s lavičkami. Nedaleko je obec Kamenný Újezd procházkou lesem, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Pěkné klidné místo s příjemnými sousedskými vztahy. Koupě nemovitosti možno financovat úvěrem z banky.

Parametry domu

Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Kamenný Újezd
ID
0020-NP07930
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
740 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Václav Vacek

Václav Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Újezdě (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu