Prodej bytu 2+kk, Zliv, Nová, 54 m2

Nová, Zliv

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlivi

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu bytové jednotky o dispozičním řešení 2kk, která se nachází v přízemí novostavby bytového domu v ulici Nová v klidné části obce Zliv nacházející se 10 km severozápadně od Českých Budějovic a 4 km západně od Hluboké nad Vltavou.
Bytový dům Racek naleznete v centru města Zliv na Nové ulici u Dolního náměstí. Jen 10 minut cesty od Hluboké a 15 od Českých Budějovic. Jen pár kroků od Vašeho nového bydlení se nachází rybník Bezdrev, jehož okolí tvoří příjemnou odpočinkovou zónu. Získáte tak domov v blízkosti přírody, odkud to máte zároveň jen pár minut do práce ve městě. Veškerá občanská vybavenost je navíc v docházkové vzdálenosti.
Byt o dispozici 2+kk, výměře 53,46 m2 + terasa ( zahrada) 52,50 m2 se nachází v prvním NP - přízemí dvoupodlažního bytového domu a skládá se z těchto obytných místností : chodba - 6,85 m2, šatna 3,93 m2, koupelna s toaletou 4,30 m2, obývací pokoj s KK 24,21 m2, ložnice 14,32 m2, terasa 52,50 mm2, sklep 6 m2.
Byt je moc hezky vyřešen, má dostatek úložného prostoru a prostorné pokoje. Z obývacího pokoje je vstup na terasu / zahrádku, která poskytuje dostatek soukromí a svou orientací na jih i dostatek slunce. Byt bude k nastěhování po dohodě. Parkování je zajištěno na parkovišti za domem, které bylo vybudováno pro účely majitelů bytového domu. Součástí bytu je sklepní kóje o velikosti 6 m2 umístěná v suterénu domu.

Parametry bytu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Nová, Zliv
ID
2024005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo HANZLÍKOVÁ REALITY, s.r.o.

HANZLÍKOVÁ REALITY, s.r.o.

Volejbalistů 1793/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Aneta Hanzlíková

Aneta Hanzlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zlivi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu