Prodej bytu 3+kk, Bakov nad Jizerou, Žižkova, 86 m2 (ID: 3385083)

Žižkova, Bakov nad Jizerou

6 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 836 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně 12% DPH a parkovacího místa a sklepa)

Prémioví partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme do osobního vlastnictví byt ke koupi, v Bakově nad Jizerou, v ulici Žižkova, o dispozici 3+kk, o čisté obytné ploše 86,4m2, ve 4. NP (3. patro) bezbariérového domu (budova C, byt č.14) s výtahem, v Bakově nad Jizerou, v ulici Žižkova. Dům se nachází vedle volnočasového areálu na začátku Bakova nad Jizerou a nabídne vám spousty možností jak pro sportovní vyžití, tak i relaxaci.

Tento byt má k dispozici dvě lodžie s výhledem do vnitrobloku a do přírody volnočasového areálu. Je velice hezky řešen a má okna skoro na všechny světové strany. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 28,44 m2, ložnice 18,20 m2, ložnice 12,64 m2 a 2x WC. Sklep 2,7 m2 a vyhrazené parkovací stání ve vnitrobloku domu. Lodžie jsou od sebe vždy odděleny příčkou, díky tomu máte dostatek soukromí a klidu.

Stavební příprava pro klimatizaci a venkovní žaluzie (kapsa na žaluzie).

Projekt dále nabízí nadstandardní koupelnu se sprchovým koutem a hydromasážním panelem ASTREA. Samostatné WC s bidetovou sprchou. Vinylová podlaha, podlahové elektrické vytápění Vám zajistí dostatečné teplo v kterémkoliv ročním období. Okna s trojskly zajistí perfektní klid a udržení tepla, nebo naopak v létě chládek. Projekt je již dokončen a můžete se stěhovat.

Kuchyňskou linku se spotřebiči MIELE si můžete vybrat u domluveného dodavatele za příznivých cenových podmínek již teď. Ve vzorovém bytě Vám ukážeme nábytek i kuchyni.

Oceníte veškerou občanskou vybavenost v místě jako je zdravotní středisko, mateřská a základní škola, obchody, supermarkety, veterinární klinika, nebo pošta.

Bakov nad Jizerou má pestré sportovní vyžití. Je to brána do Českého Ráje a Máchova kraje, lokalita vám tak nabídne spousty možností pro pěší turistiku, nebo cyklistiku.

Financování Vám rádi zajistíme. Prohlídky jsou možné už teď, tak neváhejte a přijeďte si vybrat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102143.

Parametry bytu

Cena
6 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně 12% DPH a parkovacího místa a sklepa
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Žižkova, Bakov nad Jizerou
ID
N102143
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Hana Petržílková

Hana Petržílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu