Prodej rodinného domu, Senice na Hané, prap. Fr. Vrzala, 137 m2 (ID: 3385775)

prap. Fr. Vrzala, Senice na Hané

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(dohodou)

Prémioví partneři v Senici na Hané

Informace k domu

Představujeme Vám k prodeji exkluzivní novostavbu v obci Senice na Hané, reprezentující moderní architektonický koncept spojený s prvotřídními materiály a technologiemi.

Jedná se o čtyřpokojový třípodlažní dům s otevřeným obývacím prostorem nad kuchyní a výhledem do zahrady v úsporné třídě B, dokončený a zkolaudovaný v roce 2023. Projekt domu byl zpracován architekty z ateliéru Tři.čtrnáct.

Při vstupu z ulice se nachází exteriérová chodba, vedoucí na zahradu a zároveň i do domu. Dispozice zahrnuje vstupní zádveří s velkými šatními skříněmi, prosklenou kuchyni s otevřeným stropem, jídelnou a vstupem na terasu, dále koupelnu se sprchovým koutem a komoru s úložným prostorem.

Schodiště vás zavede do druhého nadzemního patra s otevřeným obývacím prostorem, technickou místností a dětským pokojem s vestavěnou skříní. V podkroví, tedy třetím patře tohoto domu naleznete druhý dětský pokoj s velkým střešním ateliérem a šatnou, ložnici s rozsáhlou vestavnou skříní a druhou koupelnu.

Pro úsporu energie je dům vybaven tepelným čerpadlem, sloužícím k vytápění a ohřevu vody, a také systémem rekuperace pro efektivní výměnu vzduchu. Dům je navíc ale také v obývacím pokoji vybaven designovými krbovými kamny zn. Jotul.

Interiérové prvky nesou razantní podpis kvality, včetně masivních prvků z jasanu, bezzárubňových dveří s křídly z masivního dřeva v laku a kuchyňské linky taktéž v laku. Vybavení kuchyně zahrnuje spotřebiče od značky Siemens, desku z umělého kamene a podlahy z polyuretanu. Koupelna disponuje prvky od špičkových výrobců, jako je keramika Laufen, sprchová zástěna od Huppe a baterie od Hans-Grohe.

Dům je vybaven izolací z PUR pěny, protihlukovými předstěnami a příčkami (systém Rigips). Střecha je osazena velkoformátovými střešními ateliéry z hliníku, včetně odrazové úpravy, motorů pro pohodlné otevírání a screen rolety na jižní straně, zajišťující optimální komfort a efektivitu.

Exteriér domu zaujme terasou z kvalitního sibiřského modřínu, plotem s prémiovou lazurou, zahradním domkem a přípravou pro přístřešek na auto. K domu je navíc zpracovaný i projekt od zahradního architekta. Díky využívání nízkoenergetického štítku a inovativních technologií dochází k výraznému snížení měsíčních životních nákladů. Tato efektivní kombinace umožňuje udržet měsíční výdaje pod hranicí 3000 Kč. Dům bude ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidem okolní krajiny. Tento dům v sobě nese harmonickou kombinaci moderní architektury, energetické efektivity a nadstandardního vybavení.

Tato nemovitost se nachází v obci s veškerou občanskou vybaveností, včetně školy, školky, obchodu, sportoviště i pošty. Dostupnost na dálnici a do Olomouce je na dosah. Na tuto nadstandardně vybavenou nemovitost je možné využít financování za nejvýhodnějších podmínek se snižováním úrokové sazby.

Pokud jste tedy vždy snili o domově, který spojuje nejmodernější technologie se špičkovými materiály a luxusem, máme pro vás jedinečnou příležitost!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
dohodou
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
prap. Fr. Vrzala, Senice na Hané
ID
15442015
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
137 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
587 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Ing. Klára Řezníčková

Ing. Klára Řezníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Senici na Hané?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu