Prodej dřevostavby, Kyjov - Bohuslavice, 145 m2

Kyjov, Bohuslavice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(možno čerpat dotaci z programu "NZÚ")

Prémioví partneři v Kyjově

Informace k domu

Aktuálně: dne 17.4.2024 započala výstavba domů Kyjov - Bohuslavice, připravujeme pro Vás den otevřených dveří.

Exkluzivně vám představujeme novou nabídku výstavby 4 řadových nízkoenergetických rodinných domů v žádané lokalitě Bohuslavice u Kyjova. Stavbu nízkoenergetických domů provádí stavební společnost Úsporné bydlení s.r.o., s 20 letou tradicí. Více na www.uspornebydleni.cz. Vynikající příležitost vlastnit moderní a energeticky úsporný dům s vysokým standardem, postavený s důrazem na kvalitu zpracování. Nízké provozní náklady: Domy jsou navrženy jako nízkoenergetické dřevostavby s difůzně uzavřenou konstrukcí, což zajišťuje minimální energetickou náročnost a nízké náklady na provoz. Ekonomický provoz zajistí vlastní tepelné čerpadlo, rekuperace s řízeným větráním zaručí zdravé a pohodlné bydlení, ohřev teplé vody -fotovoltaika, vytápění TČ vzduch – vzduch. Předání: Domy budou připraveny k nastěhování v roce 2024. Stačí si na vlastní náklady zařídit kuchyňskou linku, svítidla a zeleň na zahrádce. Dotace NZÚ: domy jsou připraveny čerpat dotaci z programu „Nová zelená úsporám“.

Dům číslo 3 - Moderní a prostorný: Dispozice: 6+kk, Podlahová plocha: 145 m2, Plocha pozemku: 890 m2, Komfortní uspořádání: Garáž, kryté parkovací stání, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 5 neprůchozích pokojů, 2 koupelny s WC, terasa. Cena : 6.990.000,-Kč v provedení nízkoenergetický RD, cena v provedení pasivní RD: 7.560.000,-Kč.

Perfektní dostupnost a krásná příroda: obec Bohuslavice je jen 5 km od Kyjova a nabízí skvělé spojení vlakem i autobusem, mateřskou i základní školu, sportovní hřiště, koupací biotop a obchod COOP. Okolní příroda Chřibů láká na pěší túry a cyklo výlety. Zajímá vás více informací? Rádi vám s čímkoli včetně financování pomůžeme. Kontaktujte nás a nechte si vysvětlit detaily. Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci na moderní bydlení v klidné lokalitě s nízkými provozními náklady!

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možno čerpat dotaci z programu "NZÚ"
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Kyjov, Bohuslavice
ID
00463
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
95 m2
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
43.5 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY VESELÝ s.r.o.

REALITY VESELÝ s.r.o.

Masarykovo nám. 393/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Petr Šťastný

Petr Šťastný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu