Pronájem bytu 6+kk, Praha - Holešovice, Sanderova, 267 m2 (ID: 3396744)

Sanderova, Praha 7 - Holešovice

150 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 18300 Kč, bez poplatků, + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic nabízí k pronájmu exkluzivní dvoupodlažní byt v rezidenci Marina Island s výhledem na Vltavu, prostornou terasou s vyhřívaným bazénem a perfektní orientací zajišťující sluneční světlo po celý den. Tento elegantní byt ve stylu tzv. townhouse o dispozicích 6+kk spojuje výhody bydlení v rodinném domě a moderního života ve městě. Nachází se v prvníme patře nedávno dokončeného rezidenčního projektu s recepcí a fitness, to vše v srdci holešovického poloostrova s přístavem.

V prvním podlaží bytu se v jeho východní části nachází otevřená obývací místnost s krbem, kuchyní na míru se spotřebiči Miele a prostorem pro jídelnu. Tato místnost je díky jiho-východní orientaci a velkoformátovým oknům nejen velice světlá, ale také propojena s terasou o velikosti 79 m2 s venkovním sezením a jídlením stolem, grilem, výhledem na řeku a vyhřívaným bazénem se slanou vodou, který lze plně zakrýt díky elektrické markýze. Umístění bytu v rámci rezidence zajišťuje na terase naprosté soukromí od sousedních bytů.

V západní části prvního podlaží je hlavní ložnice s vlastní koupelnou a přímým vstupem na terasu. Dále pak 3 další ložnice, z čehož jedna je nyní užívána jako pracovna, se společnou koupelnou a přístupem na předzahrádku bytu. Ložnice jsou vybavena zabudovanými skříněmi na míru.

Na tomto podlaží je i vstupní hala s zabudovanými úložnými prostory a denní toaleta.

Po schodech se dostanete do spodního patra bytu jehož hlavní prostor je koncipován jako společenská a TV místnost s temperovanou walk-in vinotékou na míru z britského dubu. Je zde také plně vybavená prádelna s pračkou i sušičkou od značky Miele a hala se zabudovanými úložnými prostory a mrazákem Liebherr. Skrze halu v spodním podlaží je přímý vstup do soukromé uzavřené garáže pro 2 vozy.

Možnost i krátkodobého pronájmu od 3 do 6 měsíců.

Lokalita - Praha 7 - Holešovice

Na jedné straně klid, soukromí, kouzlo pomalu plynoucí řeky, příroda na dosah. Na straně druhé život města s obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití. To vše nabízí Bubenské nábřeží, rozvíjející se holešovická čtvrť, situovaná pouhých 8 minut od samého centra Prahy. V těsné blízkosti rezidence se nachází veškerá občanská vybavenost, oblíbené obchody, restaurace, kavárny, fitness centrum a zastávky MHD.

Parametry bytu

Cena
150 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 18300 Kč, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Sanderova, Praha 7 - Holešovice
ID
0828
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
267 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jan Kolář

Jan Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 6+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu