Pronájem kanceláře, Znojmo, Pražská, 69 m2

Pražská, Znojmo

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Znojmu

Informace k nemovitosti

Představujeme pronájem prostorné zrekonstruované kanceláře o rozloze 69 m2, nacházející se v druhém nadzemním podlaží budovy v širším centru Znojma. Prostory lze využívat jako kanceláře, tak i jako masáže, kadeřnictví, kosmetické služby a mnohé další. Díky své poloze v blízkosti parkoviště je zajištěn pohodlný přístup jak pro Vás, tak pro Vaše klienty. Po nedávné rekonstrukci je tento prostor připraven splnit všechny Vaše podnikatelské potřeby. Součástí prostoru je koupelna se sprchou, v jedné z místností je příprava na kuchyňskou linku.

Měsíční nájem činí 14.000 Kč a provozní náklady 2.500 Kč měsíčně. Prostor je volný od 15.2.2024. Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry nemovitosti

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Pražská, Znojmo
ID
5288Z081
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Krejčová

Eva Krejčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu