Prodej chaty, Přibyslav - Ronov nad Sázavou, 40 m2

Přibyslav, Ronov nad Sázavou

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Přibyslavi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zděnou, podsklepenou rekreační chatu s jedním nadzemním podlažím. Je postavená na okraji obce Přibyslav, blízko cyklistické stezky. Chata je napojena na el. distribuční síť, veřejný vodovod a kanalizaci, na hranici pozemku je HUP. V roce 2022 byla opravena střecha, položena nová střešní krytina z Al plechu a zateplen strop. Vytápění je zajištěno el. přímotopy a kamny na tuhá paliva. Pozemky v okolí chaty jsou téměř rovinaté.
V I.PP jsou dvě samostatné garáže a sklípek. V I.NP je veranda, obytný prostor s kuchyňkou a pokojík, koupelna a samostatné WC. Podkroví není obývané. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Přibyslav, Ronov nad Sázavou
ID
129345
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
52 m2
Plocha nemovitosti
351 m2
Plocha zahrady
299 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Ing. Alena Plevová

Ing. Alena Plevová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Přibyslavi (okr. Havlíčkův Brod)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu