Prodej rodinného domu, Okříšky, Stará osada, 82 m2 (ID: 3435175)

Stará osada, Okříšky

6 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 355 Kč /za měsíc

(vč. provize RK, právního servisu, správního poplatku na KN a úschovy)

Prémioví partneři v Okříškách

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím rodinný dům , který se nachází v klidné části městysu Okříšky na Třebíčsku.
Na své nové majitele zde čeká hezký rodinný dům, který splňuje veškeré potřeby moderního bydlení, propojení s přírodou a který nabízí dostatek soukromí. Dům byl postaven v roce 2012.

Obytný prostor je velkoryse naprojektován na dispozici 5+kk se dvěma koupelnami a se zimní zahradou o celkové užitné ploše 194 m2. Na dům plynule navazuje garáž a další kryté parkovací stání. Dům je z části podsklepen a je tak možné využít dvou sklepních prostor.

Tento rodinný dům nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení velké rodiny. Dům má dvě patra, kdy v prvním je prostorná kuchyně propojena s obývací částí ze které je možné vstoupit do zimní zahrady s orientací na JZ, která nabízí krásný pohled do zahrady. Pro romantické večery je zde krb, který dodává domu útulnost a příjemnou atmosféru. Dále se zde nachází ložnice a samostatná koupelna a WC. Po vnitřním schodišti se dostanete do druhého patra, kde se nachází další tři pokoje, které poskytují dostatek soukromí a prostoru pro každého člena rodiny. Na patře je k dispozici také oddělená šatna a druhá větší koupelna.


Zahrada je rozdělena potůčkem do několika relaxačních zón a díky vzrostlých keřům a jiné zeleni zaručuje dostatek soukromí. V zádní části zahrady najdeme zahradní altán, posezení je možné si užít na terase pod pergolou nebo je možné se osvěžit v bazénu , který je při chladnějším počasí možné přihřát tepelným čerpadlem. Část zahrady je vybudována jako užitná, kde se už nyní nachází skleník a pařeniště. V této části zahrady je i funkční studna.


Vytápění domu je zajištěno vlastním plynovým kotlem - kombinace podlahového topení a radiátorů. Alternativou, která je při současných cenách energií určitě zajímavá, je již zmíněný krb s výměníkem. Dům má vlastní studnu na užitkovou vodou, pitná voda je z veřejného vodovodního řadu.


Městys Okříšky ležící asi 10 kilometrů severozápadně od Třebíče a asi 25 km jihovýchodně od Jihlavy nabízí veškerou občanskou vybavenost. Školu, školku, zdravotní středisko, kulturní dům i obchody.
Okolí nabízí mnoho možností pro aktivní životní styl, jako je turistika, cykloturistika a další outdoorové aktivity.


Pokud Vás tato nabídka zaujala neváhejte mne kontaktovat a zajistěte si svůj termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK, právního servisu, správního poplatku na KN a úschovy
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Stará osada, Okříšky
ID
025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
194 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
82 m2
Plocha nemovitosti
1182 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 71 lidí

Prodejce

Iveta Fiedlerová

Iveta Fiedlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Okříškách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu