Prodej rodinného domu, Rýmařov, Bezručova, 290 m2

Bezručova, Rýmařov

2 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 725 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a všech poplatků)

Prémioví partneři v Rýmařově

Informace k domu

Nabízíme na prodej dům 5+2 s garáží a velkou zahradou v Rýmařově. Nachází se na pěkném místě v zástavbě rodinných domů. Ideální koupě pro někoho, kdo potřebuje opravdu hodně prostoru a chce si dům udělat podle sebe. Protože zmíněné 5+2 zdaleka nezabírá celou část domu.
V přízemí najdete 4 pokoje, kuchyni, koupelnu, WC a dvě komory. V patře je pak v podstatě samostatné 1+1 - předsíň, pokoj, šatna, kuchyně, koupelna s WC a půda. Půda potom pokračuje i nad zmíněným bytem. Patro tak lze rozšířit klidně o další čtyři velmi prostorné pokoje. Dům je částečně podsklepen - dvě místnosti.
Kolem domu potom můžete využít opravdu rozsáhlou zahradu - má přes tisíc metrů a hlavně i další stavbu. Je to menší and #34;domeček and #34;, kde je solidně velká garáž, samostatná dílna a komora.
Veškeré stavby lze teoreticky využívat tak, jak jsou. Nicméně celá nemovitost je určena spíše k rekonstrukci. Jak je vidět na fotkách, dům je již v podstatě vyklizený. Předání tak může být v podstatě ihned. V případě potřeby Vám rádi pomůžeme zařídit financování koupě.

Parametry domu

Cena
2 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a všech poplatků
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bezručova, Rýmařov
ID
100023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
290 m2
Plocha nemovitosti
1248 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HIGH FLOOR

Jana Babáka 2733/11, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Martin Nedoma

Martin Nedoma

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rýmařově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu