Prodej rodinného domu, Unhošť, Štefánikova, 270 m2 (ID: 3458439)

Štefánikova, Unhošť

11 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 093 Kč /za měsíc

(včetně provize i právního servisu)

Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem. Nachází se v Unhošti, ve městě 20 km vzdáleném od Prahy. Stojí na rovinatém pozemku o výměře 891 m2.
Podlahová plocha obytné části je 120 m2, dispozičně upravena na 4+1. Tvoří ji velký obývací pokoj, samostatná kuchyně, 3 pokoje, koupelna, chodba a WC. Z obývacího pokoje se můžete dostat na slunnou terasu o výměře 34 m2.
Vnitřním schodištěm je dům spojen s obrovskou plochou suterénu, kde je dalších 151 m2. Rozděleny jsou na velkou garáž s montážní jámou, kotelnu, prádelnu, sušárnu, sklad, dílnu - vše je suché, větrané okny a nabízí spoustu možností na nové využití.
Dům byl kolaudovaný v r. 1995, od té doby je velmi citlivě udržovaný. Postaven je z pálených cihel a tvárnic, je připojen na obecní vodovod, kanalizaci i plynovod. Vytápění je plynovým kotlem, ohřev vody el. bojlerem, v domě je snížená sazba pro odběr elektřiny. V posledních letech byla měněna okna v obytné části na plastová, nově byla položena dlažba na terase a podlahy v pokojích, osazeny nové interiérové a vchodové dveře.
Dům se přesně trefil tvarem budovy i rovnou střechou do současných moderních trendů. Je možné ho užívat hned, je velmi zachovalý. Ale možná osloví ty, kteří si chtějí vybudovat rodinné sídlo podle svých snů - a tady je k využití spoustu užitného místa, jak pro podnikání, tak pro relaxační zóny.
Unhošť je město s dobrou dostupností do Prahy, Kladna a Berouna. Autobusové linky patří do Pražské integrované dopravy, přímými spoji se tak dostanete do Prahy - Zličín, Motol i na letiště v Ruzyni. Nájezd na dálnici je vzdálen 2 km. Město má i vlakové nádraží. Najdeme tu veškerou občanskou vybavenost - mateřskou i základní školu, obchody, lékaře, uměleckou školu, městskou policii, knihovnu, multifunkční sál, sportovní halu - v okolí je Křivoklátská vrchovina, kde jsou cyklostezky, možnosti procházek a relaxace.
Ještě bych vyzdvihla lokalitu - dům se nachází v okrajové části města, kde je klid, rodinné vilky, stará zástavba, žádný satelit. Není u hlavní silnice, na konci ulice je zelená plocha, kam se dá chodit s dětmi a pejsky.

Parametry domu

Cena
11 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize i právního servisu
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Štefánikova, Unhošť
ID
5794
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
167 m2
Plocha nemovitosti
891 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu