Prodej rodinného domu, Dobkovice, 273 m2 (ID: 3460431)

Dobkovice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání výrazná sleva)

Prémioví partneři v Dobkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu Dobkovice s užitnou plochou 273 m2 a pozemkem 411 m2.

Prodej vícegeneračního rodinného domu v Dobkovicích o 2 samostatných bytových jednotkách 4+1 a 4+kk. Dům je po kompletní, náročné rekonstrukci dokončené v roce 2024.

Dispozice domu je rozdělena do třech nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V suterénu se nacházejí technické místnosti, vytápěná garáž s dílnou o ploše 33 m2 a dva sklípky s WC a umývadlem o ploše 15 m2.

V přízemí domu a v l. patře je byt 4+1 o ploše 94 m2 se samostatným vchodem , čtyřmi pokoji, kuchyní s krbovými kamny a výměníkem, koupelnou s WC, botníkem, dvěma spížemi a technickou místností s elektrickým bojlerem a elektrickým kotlem. Z chodby je vstup na terasu za domem o ploše 16m2.

V 1. patře a půdní vestavbě je byt 4+kk o ploše 130m2 se samostatným vchodem, předsíní, koupelnou se sprchovým koutem , obývací kuchyň, tři větší pokoje a WC. Z bytu je přístup na balkón 8,5 m2, terasu u domu 40 m2, která je součástí menší zahrádky s venkovním posezením a grilem.

Oba byty disponují samostatným a nezávislým měřením spotřeby vody, elektrické energie a topení. Každý byt má samostatný elektrický kotel na vytápění a elektrický bojler na ohřev vody. Spodní byt má krbová kamna s výměníkem, který v případě potřeby vytopí a ohřeje vodu pro celý dům.

Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod, odpad je sveden do vlastní čističky odpadních vod. Parkování je možné v garáži nebo na pozemku před domem. Dům leží ve stráni na trase Děčín- Ústí nad Labem s dojezdem 10 km. Krásná okolní příroda, lesy- houbaření, voda- rybolov. Doporučuji prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Majitelé dům neustále udržují a vylepšují. V současnosti se probíhá výměna vjezdových vrat, které se budou otvírat na dálkové ovládání, montáž garážových vrat a montáž markýzy na terase 4,5 m x 3,6 m. Termín dokončení stanoven na měsíc květen.

Další podrobnosti a zajímavosti najdete na samostatné webové stránce: https://ondrej-spacek.cz/dum-dobkovice

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání výrazná sleva
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Dobkovice
ID
7908
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
273 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
358 m2
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu