Pronájem bytu 3+kk, Holice, Hradecká, 62 m2

Hradecká, Holice

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(20.000,- Kč nájem +4.000,- energie, 500,-Kč/os voda//vratná kauce 40.000,- Kč + poplatek RK 20.000,-)

Prémioví partneři v Holicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu krásný velký byt s bytovou dispozicí 3+kk, o velikosti 62 m2 podlahové plochy. Byt se nachází ve zcela nově zrekonstruovaném zděném domě v 1. nadzemním podlaží v ulici Hradecká v Holicích.

Byt je po kompletní a nákladné rekonstrukci, zcela vybavený. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí, další obytné místnosti, dále z koupelny se sprchovým koutem, samostatné wc, vstupní chodby a zádveří.

Kuchyňská linka je vyrobena na míru, jsou zde veškeré vestavné spotřebiče (myčka nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska, lednice s mrazákem), dále jídelní stůl s židlemi. Prostorná ložnice je vybavena manželskou postelí s matracemi a velkými šatními skříněmi. Koupelna je se sprchovým koutem, ale také s pračkou a sušičkou. V zádveří bytu je botník.

Součástí pronájmu je kóje k ukládaní věcí za domem. Nájemník má možnost také využívat společné prostory jako je zahrada, vybavená zastřešená pergola s grilem pro posezení s přáteli a další prostory pro relax a odpočinek.

V domě je možnost připojení na vysokorychlostní internet. Tento byt nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Nedaleko domu je Česká pošta, Městský úřad, Základní škola, autobusové nádraží, také supermarkety Penny Market, Lidl, Albert a další.

Nájemné činí 20.000 Kč, společně k nájmu se hradí majiteli zálohy na dodávku energií ve výši 4.000 Kč a záloha na vodné a stočné ve výši 500,- Kč/os.
Vratná kauce je ve výši 40.000 Kč, odměna pro RK 20.000,- Kč.
K dispozici ihned po podpisu nájemní smlouvy. Byt bude pronajat pouze vážným a solidním zájemcům, kteří se budou o byt starat.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléřku.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
20.000,- Kč nájem +4.000,- energie, 500,-Kč/os voda//vratná kauce 40.000,- Kč + poplatek RK 20.000,-
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hradecká, Holice
ID
1214/3056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní kancelář Pohoda

B. Němcové 190, Vysoké Mýto-Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Tereza Lexová

Tereza Lexová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Holicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu