Prodej chalupy, Rokytnice v Orlických horách, 81 m2

Rokytnice v Orlických horách

4 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 964 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Rokytnici v Orlických horách

Informace k domu

Nabízíme na prodej stylovou chalupu (evidováno jako rodinný dům s č.p.) vhodnou k celoroční rekreaci nebo trvalému bydlení v obci Rybná nad Zdobnicí v těsné blízkosti Orlických hor a dobrém dojezdu na Dolní Moravu. Jedná se o dům dispozice 3+1 s příslušenstvím, velkou stodolou a rozsáhlým pozemkem. Chalupa sama je roubenka po rekonstrukci v r. 2012 (vrchní patro, zateplení, vnitřní SDK). V okolí se nachází převážně rekreační objekty a rodinné domy. Nedaleko též obce Žamberk (8 km), Rokytnice v Orlických horách (10 km). Nemovitost stojí na pozemku o 3.930 m2 s velmi pěkným výhledem do okolní krajiny. Užitná plocha domu (obytné části) 81 m2, užitná plocha kůlny cca 60 m2, plocha zastřešené terasy cca 20 m2. Dům je obklopen překrásnou krajinou.

Přízemí – chodba se vstupem do místností a na schodiště, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňka, obývací pokoj se smaltovanými kamny, ložnice, velká kůlna (sloužící jako dílna, dřevník, další využití), schodiště do podkroví. Podkroví – velká obytná místnost se dvěma střešními okny.

Sítě: el. 230/400V, obecní vodovod, kanalizace svedena do jímky umístěné na pozemku, ohřev vody bojlerem, topení tuhými palivy (2x kamna – v každém podlaží), příjezd po zpevněné obecní komunikaci. Dům je vhodný pro trvalé obývání i pro celoroční rekreaci. Stodola využívatelná.

V okolí množství turistických cílů – hrad Potštejn, zámky - Častolovice, Rychnov nad Kněžnou a Doudleby, Orlické hory – Rokytnice v Orlických horách 11 km, Říčky – 18 km, Králíky 30 km, koupaliště Žamberk. V obci MŠ, ZŠ, pošta, potraviny, zastávka busu, Obecní úřad. Nemovitost není zatížena žádnými břemeny a je tedy vhodná pro i úvěrové financování – zajistíme.

Cena 4.399.000 Kč včetně služeb kanceláře

Parametry domu

Cena
4 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rokytnice v Orlických horách
ID
00445
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3930 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Jan Luňák

Jan Luňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rokytnici v Orlických horách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu