Prodej bytu 5+kk, Brno, Červený kopec, 179 m2

Červený kopec, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V Brně není mnoho nemovitostí, jako je tato. Byt s vynikající dispozicí, vysokými stropy, kousek do centra i do přírody, situovaný tak, aby poskytoval soukromí a pohodlný život.

Červený kopec je jedna z nejžádanějších lokalit v Brně. Je skvělý pro rodinné bydlení - škola i školka jsou za rohem, v okolí je možnost spousty aktivit jak pro děti, tak pro dospělé. Kousek od bytu se nachází Kamenná kolonie s nezaměnitelnou atmosférou, za pár minut jste v lese či u řeky a jako bonus máte i vyhlídkové místo na ohňostroje na Špilberku.

Dispozice bytu je 5+kk - nicméně hlavní prostor s kuchyní je natolik velkorysý, že zde najdete velkou kuchyni, jídelnu, obývací pokoj a pracovnu. Spolu se čtyřmi ložnicemi a dvěma koupelnami tak vlastně máte byt spíše 7+kk. Vše na 142 m2, ke kterým náleží 37 m2 terasy doslova v korunách stromů. Parkování zajišťuje parkoviště buď vedle budovy za závorou nebo přímo před domem v rámci pronájmu od soukromníka nebo je možnost parkovat v modrých zónách.

Byt samotný se nachází v komplexu Rustikal. Byl vybudován před 16 lety a navržen architektem. V posledních letech v bytě probíhala modernizace - nové podlahy v hlavní místnosti, nová koupelna, nové střešní okno, proběhla renovace eurooken, kuchyňské linky a vnitřních omítek. Původní jsou plovoucí podlahy v pokojích, terasa a také malá koupelna. Terasa je pokryta částečně teakovým dřevem a částečně betonovou stěrkou.

Cena bytu není záměrně uvedena, je totiž plně k jednání.

Velmi se těším na setkání s Vámi na osobní prohlídce, tak se ozvěte a zarezervujte si svůj vlastní prohlídkový čas Vašeho nového domova.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Červený kopec, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
179 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
179 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Dokoupilová

Mgr. Kateřina Dokoupilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu