Prodej pozemku pro bydlení, Mirošov, Lesní, 5260 m2 (ID: 3477393)

Lesní, Mirošov

19 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 742 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mirošově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Jako unikátní příležitost nabízíme nádherný stavební pozemek o celkové ploše 5260 m2 s překrásnou okrasnou zahradou na samotném okraji CHKO Brdy.

V územním plánu je celý pozemek veden v kategorii BI (bydlení) s povolenou zastavěností až 40 % - tzn. potenciál až 2100 m2 zastavěných ploch. Je zde tak možnost pozemek i rozdělit a postavit více budov.

Povolená jsou dle ÚP i malá ubytovací zařízení.

Na pozemku v současnosti stojí udržovaný historický dům (po roce 2000 z větší části rekonstruovaný). Díky umístění však i nyní pozemek nabízí možnost rozparcelování a zužitkování jeho nezastavěné plochy pro 1-2 další domy.
V případně nezájmu o zachování původního domu se nabízí další zajímavé možnosti po jeho demolici a novému řešení celého pozemku a novovýstavbě.

Na pozemek i do domu je v současnosti zavedena elektřina a obecní vodovod. Plyn a kanalizace vede v přilehlé komunikaci.

Mirošov nabízí velmi dobré spojení do okolních měst - Rokycan (5 km), Plzně (20 km) i Prahy (70 km). Jen 400 metrů od pozemku je vlaková stanice. Autem se pak jednoduše dostanete na nedalekou dálnici D5.

Díky orientaci pozemku na jih se Vám zde nabízí nádherný ničím nerušený výhled do krajiny. Ze severní strany místo obepínají okolní lesy.

Parametry pozemku

Cena
19 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lesní, Mirošov
ID
11261
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5260 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Rydlo

Ing. Michal Rydlo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mirošově (okr. Rokycany)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu