Prodej bytu 3+kk, Slavkov u Brna, Zelnice I, 67 m2

Zelnice I, Slavkov u Brna

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slavkově u Brna

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme výjimečnou nabídku bytu 3+kk ve vyhledávané lokalitě Slavkova u Brna, který je ideální volbou pro každého, kdo hledá pohodlné bydlení s moderním zázemím a v blízkosti přírody. Tento byt je skvělou příležitostí jak pro rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce či páry, kteří touží po klidném prostředí, ale zároveň chtějí mít rychlý přístup ke všem službám.
Byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 67 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží moderně koncipované stavby, která byla dokončena v roce 2017 a nachází se ve výborném technickém stavu. K bytu náleží také venkovní kryté parkovací stání a prostorný sklep, což je bezesporu velké plus pro každého, kdo ocení spoustu úložného prostoru.

Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval co největší pohodlí a funkčnost. Obývací pokoj s kuchyňským koutem tvoří jedno velké a světlé prostředí, ideální pro rodinné setkávání či odpočinek po náročném dni. Obývací pokoj je vybaven klimatizací. Kuchyňský kout je vybaven moderními spotřebiči a nabízí dostatek pracovní plochy. Ložnice a dětský pokoj jsou dostatečně prostorné a umožňují pohodlné uspořádání nábytku. Koupelna a toaleta jsou oddělené, což zvyšuje komfort bydlení. V předsíni jsou instalovány vestavěné skříně, které zajistí dostatek úložného prostoru.

Jednoznačným lákadlem tohoto bytu je velký balkon o výměře 9 m2 s krásným výhledem do okolních polí, který nabízí ideální místo pro relaxaci a odpočinek ve volných chvílích.

Byt se pyšní vynikající lokalitou ve Slavkově u Brna, která je známá svou historií a malebnými krajinnými výhledy. Jeho umístění je ideálním místem pro rodiny, jelikož v bezprostřední blízkosti se nachází dětské hřiště a veškerá občanská vybavenost – školy, školky, nákupní možnosti a lékařská zařízení. Pro milovníky přírody a sportu jsou v okolí dostupné krásné procházky a cyklostezky. Navíc, blízkost města Brna zajišťuje výbornou dostupnost do většího města, ať už pro pracovní příležitosti, tak i pro kulturní vyžití.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
Pro další informace a žádost o prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře.

Parametry bytu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Zelnice I, Slavkov u Brna
ID
03568
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Patro
1.
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jakub Lepold

Jakub Lepold

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu