Prodej vily, Praha, V březině, 550 m2

V březině, Praha

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

REALDOMUS vám exkluzivně zprostředkuje prodej prvorepublikové vily v klidné lokalitě Praha 9 - Klánovice.

Tento trojpodlažní dům vás zaujme svou velkorysou celkovou užitnou plochou přes 500 m2. Soukromí obyvatel zajišťuje rozmístění bytových jednotek ve třech patrech a suterénu. Přístup k bytům je řešen prostornou chodbou. 3 rozlehlé terasy s celkovou plochou 114 m2 jsou situované na jihozápadní stranu směrem k lesoparku. Aktuálně se v domě nachází 5 bytových jednotek - 136 m2, 73,9 m2, 52 m2, 90 m2, 35 m2. Dům je tak zajímavou investiční příležitostí.

K aktivnímu odpočinku vybízí rozlehlá zahrada se vzrostlými stromy. Blíže u domu je k dispozici pergola. V zadní část plynule navazuje na přilehlý lesopark. Celková plocha pozemků je 1955 m2.

Vila prošla v roce 1995 částečnou rekonstrukcí (rozvody elektřiny a vody, okna, střešní krytina, zpevněné plochy, atd.). Její součástí byla přístavba dvougaráže (63 m2) s dvěma samostatnými vjezdy a sekčními vraty. V letech 2013-2018 byly rekonstruovány bytové jednotky.
K dispozici jsou veškeré inženýrské sítě, včetně napojení na kanalizační řad a obecní voda. Dům je vytápěn centrálním plynovým kondenzačním kotlem.

Čtvrť Klánovice je místem exkluzivního rezidenčního bydlení. Jsou obklopené lesem s trasami pro cyklisty i pěší. Pouze několik málo minut autem je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, dětské hřiště, mnoho restaurací a kaváren, koupaliště, sportoviště, fitness centrum.

Velmi dobrá je dopravní obslužnost. Na nejbližší zastávku metra Černý most je to cca 20 minut autem. Autobus jede každých 30 minut. Hromadnou dopravou se lze dostat za 30 min. do centra.

Vřele vám doporučuji osobní prohlídku nemovitosti, abyste sami poznali kouzlo tohoto domu i místa. Více informací vám poskytne makléř této nabídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
V březině, Praha
ID
1585
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
550 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
419 m2
Plocha nemovitosti
1955 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Troják

Ing. Tomáš Troják

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu