Prodej rodinného domu, Libice nad Cidlinou, Na Okrajku, 190 m2 (ID: 3498064)

Na Okrajku, Libice nad Cidlinou

4 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 161 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libici nad Cidlinou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji starší. prostorný a podsklepený rodinný dům 4+1 v obci Libici nad Cidlinou. Do domu se vchází chodbou, která nás přivede do 1 NP. Přímo z chodby se vchází do menšího pokoje (cca 7m2) a do vstupní haly (3,6 m2). Z haly se vstupuje do obývacího pokoje (cca 19 m2), samostatného WC a prostorné kuchyně (13m2) . Z kuchyně je vstup do dalšího pokoje (20 m2). Z haly se dále dostanete po dřevěných schodek do II. NP, kde je umístěn pokoj (cca 20,5 m2) a vstup do prostorné, ale doposud nevyužité půdy (44 m2). Tento půdní prostor umožňuje vybudovat další, minimálně jednu obytnou místnost a koupelnu s toaletou .
Dům je z větší části podsklepen. Ve sklepě se nachází sklepní místnosti, ve kterých je mimo jiné umístěn bojler na ohřev teplé vody, elektrický kotel a kotel na tuhá paliva.
V celém domě je zavedeno ústřední topení. Vodu je možno čerpat buď z vlastní studně nebo odebírat z veřejného vodovodu. Dům je rovněž napojen na veřejnou kanalizaci. K domu dále náleží menší neudržovaná zahrada směřující na západní stranu, ze zahrady se dá vstoupit na obecní pozemek s veřejnou zelení, Na zahradě je umístěno hospodářské stavení - dílna (cca 25 m2). Celý dům je vhodný k rekonstrukci. V současné době je dům volný ihned k nastěhování nebo k zahájení rekonstrukce.
Obec Liblice nad Cidlinou je středisková obec se základní infrastrukturou - obchod, školka, škola. V obci je vlakové nádraží ve směru Hradec Králové - Praha /cca 1 hodina). Nedaleko obce je rovněž sjezd z dálnice Praha - Hradec Králové. Do Prahy - Černý Most po dálnici je možno se dostat za cca 25 min.

Pořízení této nemovitosti lze financovat hypotékou na bydlení nebo podnikatelským úvěrem, které Vám rádi zprostředkujeme.
Pro více informací prosím kontaktujte makléře,

Zájemcům zajistíme právní služby, zprostředkujeme financování nákupu nabízené nemovitosti, rekonstrukce domu a vybavení domu, a to včetně fotovoltaických elektráren nebo tepelných čerpadel., Zároveň nabízíme pojištění nemovitosti, zajištění výstavby/rekonstrukce nemovitostí, dodání fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Za výhodných podmínek Vám rádi pomůžeme i s prodejem Vaší stávající nemovitosti.

Pozor - pouze u nás Vám také zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů. Zeptejte se nás a bydlete chytře!

Parametry domu

Cena
4 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Na Okrajku, Libice nad Cidlinou
ID
59
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
454 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libici nad Cidlinou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu