Prodej bytu 3+kk, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými Lesy, Dr. Trippé, 60 m2

Dr. Trippé, Kostelec nad Černými lesy

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje prostorného bytu 3+kk s neprůchozími místnostmi a užitnou plochou 65 m2, který se nachází v Kostelci nad Černými lesy. Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody, ale s dobrým dopravním spojením.

Byt se nachází ve zrekonstruované cihlové budově, která je zateplena a vybavena plastovými okny s dvojsklem, což zaručuje nízké náklady na vytápění. Byt prošel průběžnými opravami, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu.

Dispozice bytu je velmi dobře řešená. Obývací pokoj je světlý a prostorný, orientovaný na západ, zajišťující dostatek denního světla, a je propojen s vybaveným kuchyňským koutem. Ložnice a dětský pokoj jsou na východ, což poskytuje klidné prostředí pro odpočinek. Všechny místnosti jsou samostatné a neprůchozí, poskytující dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti.

Velkým bonusem je šatna umístěná v chodbě se spoustou úložného prostoru. K bytu náleží také sklepní kóje o velikosti 5,6 m2, která je ideální pro uskladnění sezónních věcí nebo jiných potřeb.

Byt se nachází v klidné části města s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Nedaleko domu je několik obchodů, škola, školka a zdravotnické zařízení. Pro milovníky přírody je tato lokalita ideální, neboť nabízí mnoho možností pro procházky či cyklovýlety v okolních lesích.

Pokud hledáte byt, který spojuje komfort, klid a příjemné prostředí, tento byt by mohl být Vaší ideální volbou. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že si zamilujete toto idylické bydlení.

S financováním pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Dr. Trippé, Kostelec nad Černými lesy
ID
01351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
150 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mikhail Yeroshenko

Mikhail Yeroshenko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kostelci nad Černými lesy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu