Prodej zahrady, Habrovany, 358 m2

Habrovany

1 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(konečná cena)

Prémioví partneři v Habrovanech

Informace k pozemku

S potěšením jsme přijali výhradní pověření majitele zahrady s chatkou (21 m2), k zajištění zájemce o tuto nemovitost. Jedná se o mírně svažitou parcelu, oplocenou s brankou, převážně s travnatým porostem, kopanou studnou o hloubce 25 m, s neustálým dostatkem vody, betonovým bazénem, udírnou, odpočinkovým přístřeškem a zejména s podsklepenou chatou o jedné místnosti, objevně zásobovanou elektrickým proudem na způsob ostrovního solárního systému s baterií, nicméně pak i s časově velmi blízkým připojením chaty na regulérní elektrický rozvod ( stavební povolení nyní ve lhůtě pro odvolání). Otop v chatě zajišťují kamna na TP, Petry. Rozměry pozemku 45 x 8 m, celková plocha 358 m2.
V podzemních prostorách dostatek místa pro uskladnění a skladování, u chaty malá terasa. Chata zděná, ve výborném technickém stavu, největší devízou nabídky však lokalita a položení do vskutku pohádkového a klidného místa s tekoucím potokem, vzrostlou přírodou a taktéž bezprostřední blízkostí Sídliště Rousínov. Příjezd vozidlem možný až k zahradě, po nezpevněné cestě, stejný způsob příchodu i pěšky. Prohlídky možné po dohodě o termínu již brzy. Cena je konečná, včetně veškerého servisu a poplatků, nemovitost prosta jakýchkoliv právních, či jiných zatížení.

Parametry pozemku

Cena
1 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Habrovany
ID
968
Plocha nemovitosti
358 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Karel Rozsypal

Karel Rozsypal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Habrovanech (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu