Pronájem bytu 2+1, Brno, Kamínky, 46 m2 (ID: 3504674)

Kamínky, Brno

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus zálohy na služby, kauce a provize viz text inzerce)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Pronájem vybaveného bytu 2+1 s balkonem, v žádané lokalitě poblíž Univerzitního kampusu, Fakultní nemocnice, OC Campus i pár kroků od přírody.

BYT:
Pohodový byt s výměrou 46 m² se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, praktické šatny, renovované koupelny, samostatného WC a vstupní chodby. Před pár lety bylo nově vyzděno koupelnové jádro. Byt je v pěkném, udržovaném stavu.
Na západ orientovaný prostorný balkón (4,5 m²) je příjemným bonusem pro nerušené posezení. Druhý balkón se zajímavým výhledem na brněnské Výstaviště, hrad Špilberk i další dominanty města naleznete na mezipatře na chodbě.
Úložné prostory zajišťuje mimo zmiňovanou šatnu sklepní kóje (2 m²) a společná kolárna v přízemí domu.

DŮM:
Nízký panelový dům s modernizovanými společnými prostory má za sebou zásadnější opravy, ať už to byla výměna oken či zateplení fasády. Díky tomu spadá dle Průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) do kategorie A-Mimořádně úsporná a náklady jsou tak v příznivé výši.

NÁKLADY:
- 17.000 Kč/měs. nájemné
- 4.800 Kč/měs. zálohy na služby (vytápění, voda, elektřina, plyn, úklid)
- vratná kauce 2 měsíční nájemné
- provize 1 měsíční nájemné

LOKALITA:
Nový Lískovec je lokalita, která těží ze dvou zásadních věcí. První je moderní rozvoj v okolí Fakultní nemocnice, kde v uplynulých letech vyrostl Univerzitní kampus s lékařskou fakultou, obchodní centrum, administrativní komplex Campus Science Park , dokončilo se prodloužení linky tramvají a plánuje se lanovka spojující Campus s brněnským Výstavištěm.
Druhou věcí je pak celá řada pěkných míst v okolí pro trávení volného času. Ať už je to Přírodní rezervace Kamenný vrch s funkcionalistickou rozhlednou, naučnou stezkou, unikátní loukou, kde každoročně v březnu vykvetou desetitisíce konikleců, pěkné lesy nad Pisárkami v okolí Myslivny, dětský lanový park, BMX dráha, Bike arena Anthropos a Netro, dopravní hřiště, řada sportovních hřišť, venkovních posiloven, vyhlídek atd. Zejména vlastníci psů pak ocení oplocený psí výběh přes ulici u domu. Skoro to až vypadá jako ideální “dog friendly” lokalita.
Pohodlné dopravní spojení zajišťuje síť autobusů, trolejbusů, tramvají i skvělé napojení na dálnice D1/D2. Pokud Vás tato nabídka zaujala,

Hledáte-li bezstarostné bydlení v této fajn lokalitě, pište, volejte a velice rád se s Vámi osobně setkám při prohlídce.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus zálohy na služby, kauce a provize viz text inzerce
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Kamínky, Brno
ID
60
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ENDEKA, s.r.o.

Jundrovská 1101/48, Brno, Komín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu