Pronájem bytu 2+1, Praha - Kobylisy, Hlaváčova, 61 m2

Hlaváčova, Praha 8 - Kobylisy

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemce provizi RK neplatí.)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování pronájmu velmi příjemného a prostorného bytu o dispozici 2+1 a podlahové ploše 61 m² s lodžií 4 m², který se nachází ve 13. nadzemním podlaží panelového domu ve vyhledávané pražské čtvrti Kobylisy v ulici Hlaváčova.

Zájemce nehradí provizi RK!

Byt je ve velmi dobrém stavu, plně vybavený a připraven pro nového zájemce k okamžitému nastěhování. Díky zateplené fasádě domu a plastovým oknům je zajištěn dostatečný tepelný i zvukový komfort v celém bytě, i úspora nákladů na energie.

Dominantou interiéru je světlá a prostorná, jihozápadně orientovaná, obytná místnost, která je oddělena od samostatné kuchyně s výhledem do rozlehlého vnitrobloku. V kuchyni je dostatek místa i na jídelní kout s úložným prostorem ve vestavěné nice. Ložnice je orientací též jihozápadní a útulná s dostatečným prostorem pro pracovnu či relaxační kout.

Koupelna s vanou je oddělena od samostatné toalety a je přístupná jak z chodby, tak z kuchyně. Dostatek úložného prostoru je zajištěn díky samostatné komoře, která se nachází u vstupu do bytu, dále velkým skříním v ložnici či skříňkám v obývací části.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, dopravní dostupnost a klid jak samotné ulice, tak vnitrobloku, kde jsou vzrostlé stromy, dětské hřiště a téměř přes ulici navazující Ďáblický háj. V bezprostřední vzdálenosti se nacházejí tenisové kurty, sportovní areál Beachklub či kulturní dům Ládví. V pěším dosahu je mateřská a základní škola, pošta, kavárny, restaurace, supermarket Albert, Kaufland, Norma a vyhledávané obchodní centrum Obchodní dům Ládví.

Stanice metra „C“ Ládví, společně s tramvajovou a autobusovou zastávkou jsou pak vzdáleny pouhých 250 m s návazností na centrum města. Nájezd autem na D8 a D10, jako hlavní tah směr Ústí nad Labem či Liberec je pouhých 1,5 km.

Byt se nabízí plně vybavený.
Zájemce nehradí provizi RK.
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky dle svého uvážení.

Smlouva uzavřená na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení, ideální dlouhodobý pronájem.
Nájemné 18 500 Kč, poplatky spojené s užíváním bytu pro 2 osoby (cca 3 500 Kč/měsíc).
Nájemné a zálohy na služby se platí vždy měsíc předem (22 000 Kč).
Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů (37 000 Kč).
Elektřina a plyn převedeny na nájemce (cca 2 000 Kč/měsíc).
Celkové měsíční náklady za byt (24 000 Kč).

V prvním měsíci nájemního bydlení je potřeba složit celkovou částku 81 000 Kč. Nájemné a zálohy na služby za stávající měsíc, nájemné a zálohy za následující měsíc (44 000 Kč), vratnou kauci (37 000 Kč).


Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zavolejte mi a rád Vám tento příjemný byt osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Parametry bytu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemce provizi RK neplatí.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Hlaváčova, Praha 8 - Kobylisy
ID
20240404
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu