Prodej rodinného domu, Sady pod Dedovcom 1828/28, Slovensko, 110 m2

Sady pod Dedovcom 1828/28, Slovensko

Cena na vyžádání

(info v RK)

Prémioví partneři

Informace k domu

Nabídka prodeje novostavby RD, o podlahové ploše 115 m2, v malebném koutu lázeňského města Trenčianských Teplic, na ulici Sady pod Dedovcom, s venkovním krytým bazénem, letní kuchyní, zahradním domkem, sklepem, parkovištěm pro 4 auta a krásnou udržovanou zahradou ( 1393 m2) v nádherném prostředí Strážovských Vrchů, s výhledem na okolní kopce a město Trenčianské Teplice .
Již na první dojem Vás okouzlí toto místo, nádherný výhled do okolní krajiny, klid, prostor, velká zahrada, šumění lesa, čistý vzduch a nepopsatelné kouzlo tohoto malebného koutu Slovenska, Trenčianských Teplic. Toto vše stálo i při rozhodování majitelů při pořízení této nemovitosti, že právě toto místo, je to správné místo pro život a trávení volného času s rodinou.
Nemovitost je skutečně výjimečná. Vlastní dům byl konstruován jako dřevostavba v roce 2020, má zděné základy a vlastní provedení se mimořádně podařilo a poskytuje majitelům velmi příjemné místo pro život, domov. Díky použití dřevěných prvků v interiéru, kvalitních podlahovin, poctivých dřevěných schodů do 2.NP, a citlivému rozmístění jednotlivých užitných částí domů, se jim podařilo vytvořit místo, které přirozeně a nerušeně zapadá do okolního prostředí, přírody a nabízí veškerý komfort moderní doby.
Dům je dispozičně řešen jako velká 3+kk, ústřední místností domu je pak obývací pokoj ( 28 m2) s jídelnou a krásnými kachlovými kamny, které zejména v chladných nebo deštivých dnech, poskytují příjemné sálavé teplo a v kombinaci se všudy přítomným dřevem pak celkové útulno domova.
Kamna pak tvoří přirozený předěl mezi vlastní moderní kuchyní ve venkovském stylu, se spižírnou a pokračující do zimní zahrady s výhledem do krajiny, kde zejména v zimě majitelé rádi tráví čas a pozorují zamrzlou krajinu. Na úrovní obývacího pokoje, pod schody do 2.NP je pak koupelna s WC a samostatná sauna. U hlavního vstupu domu, odděleného posuvnými dveřmi jsou rovněž úložné prostory na obuv a svršky.
V 2.NP je dominantní místností velká ložnice ( 19 m2) orientovaná na jihovýchod, na chodbě pak botník s šatníkem a samostatná šatna ( 3 m2), WC s technickou místností a plynovým kondenzačním kotlem, a v neposlední řadě druhá ložnice, kancelář ( 15 m2) s výstupem na terasu a malebným výhledem směrem k Trenčínu. Za hezkého počasí lze odtud vidět i věž Trenčínského hradu.
U vstupu ve svahu je pak také venkovní sklep, pod zimní zahradou letní kuchyně a v kombinaci s venkovním krytým bazénem nabízí klidnou zónu pro relax rodiny, setkávání s přáteli a odpočinek. V horní části zahrady, nad domem, je i zahradní domek ( 15 m2) na vše potřebné.
Přímo na pozemku lze parkovat až 4 vozidla, vše za elektrický posuvnou automatickou branou.
Vše je obklopeno oplocenou a hezky udržovanou prostornou zahradou, s bezpočtem okrasných stromů, dřevin a keřů.
Je zde všudy přítomný klid, čistý vzduch a nádherná příroda.To vše v bezprostřední blízkosti centra vyhlášeného lázeňského města Trenčianské Teplice, s léčivými prameny, bezesporu nejhezčího..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Sady pod Dedovcom 1828/28, Slovensko
ID
00045
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
1489 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu