Prodej rodinného domu, Lomnice, Podlesí, 142 m2

Podlesí, Lomnice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a služeb)

Prémioví partneři v Lomnici

Informace k domu

Hledáte klidné místo pro bydlení s dobrou občanskou vybaveností a blízkostí města? Je vašim snem bydlet v těsném dosahu přírody?
Nabízíme vám nemovitost, která může sloužit jako rodinný dům nebo chalupa k celoročnímu užívání.
Dle ústního sdělení majitele je dům postaven kolem roku 1950 a probíhala zde pouze běžná údržba. Poslední rekonstrukcí byla výměna střešní krytiny v roce 2008. Větší část domu je podsklepena (kotelna, sklad na dřevo nebo uhlí, sklep na uskladnění ovoce nebo zeleniny).
Vstup do domu - 1.NP: zádveří, chodba, kuchyně, spíž, sociální zařízení, tři pokoje a schodiště do 2.NP. Zde jsou dva pokoje, a půdní prostor. Pod střechou s pálenými taškami se nachází další půdní prostory, které nabízí možnost vybudování – opravy koupelny a WC a dalších úložných prostor.
Dům je napojený na obecní vodovod, elektrickou energii, plyn a kanalizaci. Vytápění je ústřední s kotlem na plyn a tuhá paliva. Jako podlahová krytina je zde dlažba, PVC a parkety. Průkaz energetické náročnosti: G – průkaz zatím nebyl vyhotoven.
Na pozemku se dále nachází garáž, bývalé chlévy a stodola s dílnou. Na zahradě je skleník k pěstování širokého druhu zeleniny.
Celková plocha pozemku má výměru 978 m2. Uliční šíře je cca 22 m a hloubka pozemku je cca 45 m.
Lomnice je městys, který má plnou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ i s bazénem, SŠ, poštu, obchod s potravinami, restauraci, lékárnu, zámek, údolí říčky Besének a mnohé další). Nachází se 6 km severně od Tišnova, cca 28 km severozápadně od Brna. Nadmořská výška městyse je 368 m. Žije zde 1500 obyvatel. Dopravu zajišťují autobusy IDS JMk.
Tuto nabídku ocení klienti, kteří upřednostňují okolní přírodu a klid, ale přesto blízkost města.

Nabízím možnost zdarma využít služeb poradce, který Vám nezávazně poradí v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, podnikatelských úvěrů a všech forem pojištění.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a služeb
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Podlesí, Lomnice
ID
22274
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
142 m2
Plocha nemovitosti
978 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Pavelka

Milan Pavelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lomnici (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu