Prodej rodinného domu, Hanušovice, 160 m2 (ID: 3517502)

Hanušovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Hanušovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Reality ProfiDor nabízí ve výhradním zastoupení majitele k prodeji rodinný dům 4+2 s garáží ve velmi žádané lokalitě města Hanušovice, okres Šumperk. Dům s celkovou užitnou plochou 260 m2 a obytnou plochou 160 m2 je po kompletní rekonstrukci, která byla provedena v roce 2022 - a zahrnovala výměnu starých dřevěných oken za plastovohliníková, zateplení fasády, novou střešní krytinu, nové rozvody elektra, vody, odpadů, topení, nové omítky, podlahy, vstupní i interiérové dveře, nové kuchyňské linky, sanitární zařízení a kvalitní keramické obklady v koupelnách a na wc. Dům byl velmi vkusně a nákladně rekonstruován. Dům umožňuje využití nejen k trvalému bydlení, ale také jako apartmány ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu v srdci turisticky velmi atraktivní lokality Jeseníků . Dům je dispozičně řešen tak, že v prvním nadzemním podlaží se nachází koupelna, wc, technická místnost, ložnice, obývací pokoj a kuchyně. V druhém nadzemním podlaží se nachází prostorná koupelna, ložnice a obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Podkroví umožňuje vybudovat ještě další 2 obytné pokoje. Dům je celopodsklepený, nachází se zde technické zázemí domu a jedná se také o vhodný prostor ke skladování potravin. K rodinnému domu náleží velká zahrada s celkovou výměrou 1033 m2 s venkovním posezením. K dispozici garáž a před domem zbudována parkovací plocha až pro 5 aut. Dům je napojen na obecní kanalizaci a obecní vodovod. Tento dům Vám nabízí bydlení v centru města a přesto ve velmi klidné ulici s dostatkem zeleně. Jedná se o velmi žádanou lokalitu, která v sobě vzácně kombinuje klidné bydlení a nadstandardní občanskou vybavenost obce Hanušovice, kde najdete vše, co ke spokojenému životu potřebujete, včetně úřadů, škol, školek, obchodů, lékařů, nachází se zde také například velmi oblíbený pivovar a další četná občanská vybavenost. Tato nemovitost je situována v srdci Jeseníků, v bezprostředním dosahu lyžařských středisek a zimních běžkařských a letních turistických stezek, přesto je i v zimních období zajištěna velmi dobrá dopravní obslužnost právě díky vysoké turistické oblíbenosti této lokality. Makléř doporučuje prohlídku této jedinečné nemovitosti. Financování zajistíme v případě zájmu vlastním úvěrovým specialistou s nejvýhodnější sazbou na trhu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Hanušovice
ID
673
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
1033 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Tomáš Dorňák

Tomáš Dorňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hanušovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu