Prodej rodinného domu, Dobrovice, 99 m2 (ID: 3519546)

Dobrovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy,poplatků a odměny RK)

Prémioví partneři v Dobrovici

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu 99 m2, pozemek 668 m2, Týnec u Dobrovice, okr. Mladá Boleslav

Samostatně stojící zděný rodinný dům 4+1 v klidné slepé ulici na okraji obce Týnec, cca 1,9 km severně od centra města Dobrovice, s možností půdní vestavby a přístavby v navazující bývalé hospodářské části, Vám nabízíme ve výhradním zastoupení majitele.
Dům je z části podsklepen s přístupem sklepa ze stodoly, která na RD navazuje. Stodola má jedno nadzemní podlaží a půdu. Na stodolu stavebně navazuje garáž.
Dům je napojen na IS – vodu, elektřinu a kanalizaci, na pozemku je vlastní studna. V ulici před domem je plynovodní přípojka.
Přilehlý pozemek s trvalými porosty je mírně sklonitý a je využíván jako zahrada.
V hlavní části domu se nachází prostorná chodba s hlavním vstupem. Vlevo i vpravo od vstupu jsou symetricky umístěné 4 obytné místnosti, čelně bývalá kuchyně s komorou, koupelna s vanou a samostatné WC.
Plocha 99 m2 je uvedena bez půdy, která se prostírá nad celou obytnou částí domu a bez sklepa. Dům je určen k rekonstrukci, při které je možné vytvořit obyvatelné patro nebo k demolici. Stavební část pozemku v tomto případě poskytuje velkorysou plochu k výstavbě nemovitosti dle vlastních představ. Město Dobrovice má veškerou občanskou vybavenost - ZŠ a MŠ, poštu, Penny market, místní obchody, zdravotní středisko, široké sportovní a kulturní vyžití.
Nájezd na D10 8 minut.

Tato krásná lokalita Středočeského kraje, obklopená přírodou, její zajímavé strategické umístění 8 km od Mladé Boleslavi a půl hodiny autem do Prahy, je právem velmi vyhledávaná.
Financování je možné řešit hypotékou. S jejím vyřízením Vám bezstarostně pomůže náš hypoteční specialista.
Pokud Vás dům zaujal a chcete si ho prohlédnout osobně, neváhejte si domluvit termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy,poplatků a odměny RK
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Dobrovice
ID
240069
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
668 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Dagmar Šolcová

Ing. Dagmar Šolcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu