Prodej garáže, Ostrava, 17 m2 (ID: 3521304)

Ostrava

229 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 091 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji garážový objekt v klidné lokalitě části obce Kunčičky, v obci Ostrava, okrese Ostrava-město v řadě garáží na ulici Výhradní. Garáž se nachází na pozemku města nedaleko nově zrekonstruovaných bytových domů, což skýtá výhody nového a moderního prostředí. Garáž prošla nedávnou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu. Při rekonstrukci byla nově zbudována střecha včetně trámu a desek a byla položena nová IPA.
Celková zastavěná plocha garáže je 20m². Orientační rozměry interiéru garáže jsou šířka 3,04 m a délka 5,73 m. Vjezdová vrata mají šířku 2,4 m a výšku 1,79 m, což umožňuje pohodlný vjezd a výjezd s většinou standardních vozidel.
Elektřina není zavedena.
Garáž je v současné době pronajímána. Nájemní smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s nájemným ve výši 1200,- Kč měsíčně.
Pokud hledáte bezpečné parkování nebo uložení věci, či výhodnou investici kontaktujte nás o prohlídku s kódem 881.
V případě více zájemců si vyhrazujeme právo prodat nemovitost nejlepší nabídce.

Parametry nemovitosti

Cena
229 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Ostrava
ID
881
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
17 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Garmax Morava

Riegrova 394/17, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michaela C.

Michaela C.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu