Jak vybrat zásuvky a vypínače do interiéru?

Komentáře: 0

Při výběru nových zásuvek, vypínačů a dalších doplňků do bytu si nemusíte zvát domů bytového architekta či designéra, avšak pokud si s výběrem pohrajete a pořádně se nad ním zamyslíte, design vypínačů doladí celý interiér a skvěle splyne s ostatním vybavením. Celý dům nebo byt pak bude vypadat krásně uceleně. Nezapomínejte také na bezpečnost vašich dětí, a to i v případě, že zatím žádné nemáte. Přece jen si budete zvát hosty a občas se malým návštěvníkům nevyhnete. Dobré je zvolit zabezpečené zásuvky s dětskou pojistkou. Ve sklepě a na terasách si pohlídejte, aby byly vypínače voděodolné s krytím IP 44.

Vypínače doladí celkový vzhled domácnosti

Je jen na vás, zda zvolíte rámečky v jemných bílých a béžových odstínech nebo si naopak vyberete zářivé a pastelové barvy. Stylové vypínače a zásuvky Schneider Unica vypadají elegantně a hodí se do každé domácnosti. Také rámečky Unica Quadro jsou vyrobeny v moderním čistém designu a jednoduchém provedení. Zvolit lze ze 14 barev, které oživí celý prostor a stanou se dominantním prvkem v místnosti, na výběr máte od jednoho až po čtyř rámečky. Pro příznivce klasiky jsou tu rámečky Legrand Niloe. Mají univerzální vzhled a hodí se jak do luxusního bytu, tak i na chalupu. Tato řada je navržena v jemném stylu s hladkým povrchem, zaoblenými hranami a v nenápadné barevné škále. V prodeji nechybí rovněž zásuvky a vypínače ABB s řadami ABB Tango a ABB Swing.

Luxusní řada vypínačů a zásuvek vás určitě potěší

Máte-li představu o té nejvyšší kvalitě, zcela jistě vás zaujmou vypínače a zásuvky Legrand Céliane. Ty se vyznačují použitím těch nejkvalitnějších materiálů a jsou opravdovou špičkou mezi elektroinstalačními prvky. Zaujme vás unikátní tvar každého rámečku. Ty jsou z materiálů, jako např. kůže, dřevo, kov, sklo a minerál. S těmito doplňky vyrazíte dech všem hostům. Tato řada patří k těm skutečně výjimečným.

Nabídka nemovitostí

Nové články