Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Pod Slovany, 100 m2

Pod Slovany, Praha 2

16 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 445 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Reprezentativní luxusní byt 3kk / 2+1 o rozloze 100 m2 s vysokými stropy 3,6m, honosnou vstupní halou, se nachází ve 2. podlaží upraveného secesního domu z počátku 20. století, stojícího blízko Rašínova nábřeží, přímo u Emauzského opatství a jen pár desítek metrů od Náplavky.

Tento prémiový byt, citlivě upravený do moderní podoby, zařízený a splňující vysoké nároky současného bydlení, nyní čeká na svého nového majitele, který ocení kvality a jedinečnou polohu bytu.

Kompletní rekonstrukce bytu dala vyniknout kráse původních architektonických prvků jako jsou dvoukřídlé interiérové dveře, parkety, velká špaletová okna a ostatní dobové doplňky. Velkoformátová dlažba z italského bílého mramoru, křišťálové lustry a nádherné vstupní dveře podtrhují výjimečnost a krásu tohoto bytu. Teplo a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel. V celém bytě je zavedena kabelová, internetová a telefonní síť.  Zcela nová je elektroinstalace, koupelna, WC a rozvod topení. Byt má zcela nově zařízený interiér s moderní kuchyní.
 

Dispozici tvoří: 
Velkorysá secesní vstupní hala, obývací pokoj, ložnice, samostatná kuchyně s jídelnou orientovaná na východ do vnitrobloku, koupelna s podlahovým topením a sprchovým koutem, samostatná toaleta. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Byt má prostorný sklep.

Obyvatele bytu a majetek chrání dvoukřídlé bezpečnostní vstupní dveře s domácím telefonem. V domě je výtah.

Byt je možno využít v kombinaci s kanceláří nebo exkluzivními službami např. advokátní kancelář, notář, terapeut, poradce, psycholog atd.

Výhodou lokality je i perfektní dostupnost všech služeb občanské vybavenosti a velmi populární oblast okolo Náplavky (kavárny, restaurace, farmářské trhy atd).

Metro Karlovo náměstí je 375m tj. do 5 minut chůze a tramvajové zastávky jsou doslova za rohem.

Je to i nádherné místo pro procházky kouzelnou Prahou po Rašínovo nábřeží s výhledem na Pražský hrad nebo s dětmi po okolních parcích s dětskými hřišti či Botanickou zahradou vše do 2 min chůze.

Parametry bytu

Cena
16 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Pod Slovany, Praha 2
ID
55010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 502 lidí

Prodejce

Jiří Švec

Jiří Švec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu