Prodej pozemku pro bydlení, Kostelec u Křížků, 1324 m2

Kostelec u Křížků

10 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 515 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Kostelci u Křížků

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek v malebném regionu, kde své náměty čerpal už malíř Josefa Lada, proto se mu přezdívá Ladův kraj. Stavební parcela o výměře úctihodných 1 324 m2 se nachází v obci Kostelec u Křížků, která leží 25 km jihovýchodně od Prahy v okrese Praha-východ.

Pozemek leží na samém okraji Kostelce v nové, moderní a klidné zástavbě v bezprostřední blízkosti obory Březka a okolních luk a polí. Nově vybudovaná komunikace i osvětlení je samozřejmostí stejně jako mateřská a základní škola a základní občanská vybavenost. Na své si přijdou i milovníci sportu - v obci je fotbalové hřiště, tenisový kurt a tenisová hala, zimní kluziště a golfový driving & putting range.

V obci není plánován žádný rozvoj průmyslu a obec tak zůstane jednou z mála oblastí bez nepříznivých ekologických vlivů ve Středočeském regionu blízko Prahy. Zkrátka líbezné místo pro klidný život na prahu velkoměsta vzdáleného 25 minut autem, kde můžete hned teď začít stavět dům svých snů.

Jednoduché a jediné regulativy v podobě maximální výšky stavby 8m a indexu zastavěnosti 25% zajišťují, že budete moci povolit uzdu své fantazii a nebudete se muset při stavbě nikterak omezovat. Například ve sklonu střechy, která může být klidně rovná.

Vše je připraveno:
- přípojka elektrické energie ve sdružených pilířích s jističi 25A
- přípojka STL plynu
- vodovodní přípojka zaslepená zátkou na hranici parcely
- kanalizační přípojka ukončená na hranici parcely
- projektová dokumentace s platným stavebním povolením pro výstavbu RD či domu o 2BJ

Pozemek skýtá mnohá uplatnění. Ideální jako investice do budoucna, jako zajištění proti inflaci, pro stavbu rodinného domu, dvoudomu či vícegenerační vily.

Parametry pozemku

Cena
10 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Kostelec u Křížků
ID
5845
Plocha nemovitosti
1324 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo MAXXUS REALITY

MAXXUS REALITY

Ječná 529/29, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Eva Musilová

Eva Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kostelci u Křížků?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu