Prodej pozemku pro bydlení, Jablonec nad Nisou, Květinová, 717 m2

Květinová, Jablonec nad Nisou

Rezervováno
2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Zajímavé místo pro stavbu rodinného nebo bytového domu v Jablonci nad Nisou, ul. Květinová. Pozemek skládající se ze tří parcel s celkovou výměrou 717 m2 se nachází v zastavitelném území obce. Dle územního plánu se jedná o plochu BM (Plochy bydlení městské) se zastavitelností až 40% a lze zde tedy realizovat stavbu o celkové ploše 286 m2. Na jedné z parcel se v minulosti nacházela stavba bez čísla popisného nebo evidenčního, která byla v tomto roce odstraněna.

Pozemek, který se nachází v širším centru Jablonce, je rovinatý, dobře přístupný z přilehlé komunikace Květinová s nádherným výhledem na centrum města. V minulosti byl zpracován jednoduchý návrh hmoty bytového domu o třech podlažích o 7 bytech, přičemž maximální výšková hladina zástavby je dle platného ÚP 4 NP + podkroví. Další možností je například výstavba 3 prostorných nízkoenergetických bytů (na každém podlaží jeden) , které vzhledem k velikosti a umístění poskytnou v podstatě komfort malého rodinného domu při výrazné úspoře nákladů. I v této variantě zůstává komfortní prostor pro parkování několika aut a společné využití pozemku.

Velkou výhodou je přímý dosah všech inženýrských sítí v ulici před domem se nachází elektrické vedení, plyn, vodovod i kanalizace.
Využijte možnosti koupi pozemku v klidné části města s výhledem na jeho centrum. Veškeré služby máte na dosah. Doporučujeme prohlídku!

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 1. 2024
Adresa
Květinová, Jablonec nad Nisou
ID
223
Plocha nemovitosti
717 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Adam Zeman

Adam Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu