Pronájem bytu 2+1, Uherský Brod, Osvoboditelů, 64 m2 (ID: 3160695)

Osvoboditelů, Uherský Brod

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vyúčtovatelná úhrada za služby a energie 2.141,- Kč + elektřina 1.500,- Kč + internet 300,- Kč)

Prémioví partneři v Uherském Brodu

Informace k bytu

Hledáte k rodinnému či studentskému bydlení byt v Uherském Brodě? Aktuálně Vám nabízím k pronájmu byt v dispozici 2+1, a to s nastěhováním dle domluvy!

Podlahová plocha bytu je 64 metrů čtverečních a nachází se ve 2. NP panelového domu s výtahem. Skládá se z chodby, ze které se dostaneme do všech místností. Chodba je vybavena botníkem a věšáky. Z chodby je přístupná kuchyně spojená s jídelnou, která je zařízena kuchyňskou linkou, elektrickou troubou se sporákem, digestoří, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem. Dále je v kuchyni také vestavěná spíš, jídelní stůl i čtyři židle a pračka. Veškeré spotřebiče jsou necelý rok staré a tedy i v záruční době. Z kuchyně je přístupná koupelna se zděným jádrem, která je vybavena vanou, umyvadlem, skříňkou pod umyvadlem a zrcadlem. Dále jsou k dispozici dvě samostatné a neprůchozí ložnice. Nyní jsou vybaveny tak, jak lze vidět na fotkách, po domluvě lze ale některý nábytek nechat odvést. Z ložnice je vstup do prostorné zasklené lodžie. Jako bonus je k dispozici i šatna. WC je samostatně, a to s přístupem z chodby. Samozřejmostí je i sklepní kóje. Byt bude nově bíle vymalován a v létě 2023 byly položené nové koberce.

Měsíční nájem činí 11.000,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby (platba pro SVJ 2.141,- Kč + elektřina 1.500,- Kč) + internetové připojení 300,- Kč. Požaduje se vratná jistota ve výši dvou měsíčních nájmů, tj. 22.000,- Kč. Provize za zprostředkování je jeden měsíční nájem, tj. 14.641,- Kč + DPH 21 %.

Pro pohodlné parkování se nachází parkoviště přímo před domem. Město Uherský Brod nabízí klidné bydlení v blízkosti přírody. To vybízí k procházkám i sportovnímu využití. Lokalita je dobře dostupná autem i MHD (zastávka autobusu 310, 311 a 313 Uherský Brod, Osvoboditelů), cca 20 minut chůze se nachází železniční stanice i dopravní terminál ve spojení Uherské Hradiště, Zlín, Brno a další. Ve městě je kompletní občanská vybavenost, a to včetně obchodů s potravinami (Kaufland, Lidl, Penny), mateřské i základní školy, restaurací, cukráren i pošty.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vyúčtovatelná úhrada za služby a energie 2.141,- Kč + elektřina 1.500,- Kč + internet 300,- Kč
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Osvoboditelů, Uherský Brod
ID
14097
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Uherském Brodu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu