Prodej rodinného domu, Ochoz u Brna, 205 m2

Ochoz u Brna

38 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 184 909 Kč /za měsíc

(+ 1% + DPH provize RK)

Prémioví partneři v Ochozu u Brna

Informace k domu

Dovolujeme si vám zprostředkovat koupi novostavby viladomu v rezidenční lokalitě Pod Skalkou v Ochozu u Brna. Jedná se o třetí etapu výstavby, která zahrnuje čtyři rodinné domy v nadstandardním provedení. Dvoupodlažní dům s užitnou plochou 225 m2, zasazený do jižního svahu, je obklopen pozemkem s celkovou výměrou 1914 m2.

1. PP - technické: zádveří, vstupní hala, WC, technická místnost, pracovna, garáž pro dva automobily;

1. NP obytné: hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem (57 m2, v obytné části s výškou stropu 4,5 m), dva pokoje (14,5 m2;14,5 m2), ložnice s vlastní šatnou, koupelnou a toaletou (24 m2), koupelna společná s toaletou, vstup na dvě terasy a do zahrady.

Technický popis: základové pasy + ŽB základová deska, svislé konstrukce 1.PP btb tvarovky, 1.NP keramické tvarovky, strop 1.PP ŽB monolitická deska, strop 1.NP řešen jako součást konstrukce dřevěného krovu, střecha sedlová s keramickou krytinou, omítaná fasáda s částečně dřevěným obkladem ze sibiřského modřínu, provedená v zateplovacím systému ETICS, výplně otvorů hliníkové, velkoplošná skla, předokenní žaluzie. Primárním zdrojem tepla je rekuperační jednotka s integrovaným tepelným čerpadlem s výkonem až 1,3 kW, sekundárním zdrojem tepla je ve všech místnostech elektrické podlahové topení, interiérové schodiště zděné Ytong, dešťová voda svedena do akumulační jímky s bezpečnostním přepadem do vsakovacích bloků.


Venkovní schodiště propojuje úroveň vjezdu a zahrady v úrovní 1.NP. Celý pozemek bude oplocen poplastováným pletivem do výšky 1,5 m, uliční oplocení bude tvořit opěrná zeď, zpevněné plochy budou zajišťovat jedno odstavné a jedno parkovací místo.

Cena domu zahrnuje dokončení and #34;na klíč and #34;. V současné době je dům ve fázi hrubé stavby s plánovaným dokončením 2.Q 2023, nyní ještě s možností změn.
V lokalitě Pod Skalkou se k prodeji nabízí i další RD, více informací v RK.

Obec Ochoz u Brna leží na okraji CHKO Moravský kras v těsné blízkosti lesů, ve vzdálenosti 7 km od hranice městské části Brno - Líšeň.

Občanská vybavenost: Česká pošta, praktický lékař pro dospělé, ZŠ a MŠ, Lesní mateřská škola LESINKA, Restaurace Na kovárně, pension Ochozzerie, Bistro - areál Svazarmu, Restaurace Verona, zájmové organizace Skaut, TJ.

Dostupnost IDS: autobus 201 - Židenice nádraží, Jedovnice; autobus č. 210 - Hostěnice, Bílovice nad Svitavou (žel. stanice).

Parametry domu

Cena
38 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1% + DPH provize RK
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Ochoz u Brna
ID
18539
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
188 m2
Podlahová plocha
205 m2
Plocha nemovitosti
1914 m2
Plocha zahrady
1726 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FIEDLER REALITY s.r.o.

FIEDLER REALITY s.r.o.

Charvatská 1385/8, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Irena Pavlišová

Ing. Irena Pavlišová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ochozu u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu