Prodej rodinného domu, Drnovice, 385 m2

Drnovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Drnovicích

Informace k domu

Objekt byl postaven přibližně v roce 1929 jako pekařství s mlýnicí a obchodem. Z důvodu obtížné využitelnosti rozlohy celého komplexu včetně pozemků, byl v roce 1958 v rámci rodiny rozdělen a přestaven do současné podoby. Rozsáhlejší rekonstrukce pak proběhla v roce 1975 (Dřevěná okna, nové přípojky elektřiny, plynu, obecní kanalizace, vodovodní přípojka, nové radiátory. Původní kouřovody, pro topidla na tuhá paliva zůstávají nadále k využití). V přízemí hlavní budovy se nachází prostorná vstupní hala, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, ložnice, menší dětský pokoj, koupelna a komora. Ze vstupní haly dále pokračujeme na velkou prosklenou verandu, odkud vede schodiště do 2.NP, do sklepa a na nádvoří. V patře se nachází předsíň, místnost s umývadlem, 2 ložnice a pravá a levá půda. Na levé straně dvora ve zvýšeném přízemí je situován samostatný byt 2+1 (tzv. vejminek) s vlastním vchodem. Na protější straně dvora (vzhledem k umístění hlavní stavby domu) nyní stojí línie víceúčelových staveb, které je možné snadno uzpůsobit rovněž k bydlení a uzavíratelná garáž. Za tímto obyvatelným předělem následují zahradní pozemky s pařeništi a včelíny, které jsou od další, navazující, stromové části zahrady odděleny druhým pásem zemědělských staveb. Celá řada za sebou jdoucích parcel je zakončena brankou vedoucí přímo k potoku Drnůvka. Z této strany obce je možné rovněž zajistit přístup na pozemek vybudováním příjezdového mostíku.
Obec Drnovice leží necelé 4 km západně od Vyškova a v současné době má téměř 2,5 tis. obyvatel. Disponuje veškerou občanskou vybaveností (Základní kola, mateřská školka, kulturní dům, knihovna, sociální služby a zdravotnictví, farnost, kino, rozhledna a další. Na návsi, v místě bývalého zámku, kde až do roku 1947 sídlil zemský chorobinec, se nyní nachází obecní úřad a restaurace.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Drnovice
ID
IETB100503
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
308 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
538 m2
Podlahová plocha
385 m2
Plocha nemovitosti
1165 m2
Plocha zahrady
627 m2
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 833 lidí

Prodejce

Patricie Vojtěchovská

Patricie Vojtěchovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drnovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu