Prodej rodinného domu, Ostrava - Petřkovice, Do Luk, 222 m2

Do Luk, Ostrava, Petřkovice

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(Při rychlém jednání sleva!)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme Vám v zastoupení majitelů ke koupi zděný rodinný dům v obci Petřkovice na ulici Do Luk, který je velmi dobře dispozičně řešený a je rozdělen na 2 podlaží stojící na pozemku o rozloze 111m2 zastavěná plocha a nádvoří a zahrady o rozloze 680m2.Dům je možno dispozičně rozdělit na 2 samostatné bytové jednotky, jelikož se v domě nacházejí bytová jednotka o velikosti 2+1 a 3+1 a tím se také nabízí možnost dvougeneračního bydlení nebo možnost bydlení pro větší rodinu. Celková plocha pozemku činí 791m2. Dům se nachází ve velmi klidné a žádané části obce s příjemnou atmosférou, která je vhodná pro odpočinek a komfortní bydlení v blízkosti Ostravy a Hlučína. Při rychlém jednání sleva!

Dispozice1NP: bytová jednotka 2+1:hlavním vstupem do domu - veranda, samostatné WC, samostatná koupelna, prostorná předsíň se schodištěm do 2 NP a vstupem do obývacího pokoje a kuchyně, kde se nachází menší místnost na potraviny, dále se pokračuje přes kuchyň do ložnice. K náhledu ve fotogalerii je také půdorys 1NP. Celková plocha bytové jednotky o rozloze cca 73m2.

Dispozice 2 NP: bytová jednotka 3+1: po schodišti z 1NP vstoupíme na chodbu v 2NP se vstupem do tří pokojů na terasu a po schodech se dostaneme na velkou a prostornou půdu. Dvě samostatné půdy po stranách pokojů lze po úpravě využít jako kuchyň a sociální zařízen. K náhledu ve fotogalerii je také půdorys 2NP. Celková plocha bytové jednotky o rozloze cca 78m2.
.
Dispozice 1PP: rozděleno na 5 místnosti + garáž, dílna, prádelna, sklad zahradní techniky, technická místnost, sklad na palivo. K náhledu ve fotogalerii je také půdorys 1PP Celková plocha sklepů s garáží je o rozloze cca 71m2 se vstupem na zahradu.

Rodinný dům byl zkolaudován v roce 1968.Dům je zděné konstrukce a byl použit stavební materiál cihla a popílkové tvárnice, na střeše použitá asfaltová střešní krytina, elektřina původní v hliníku, plastová okna. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, vodovod, elektřinu a plyn. Vytápění a ohřev TUV zajišťuje primárně plynový kotel a litinový kotel na tuhá paliva je možno také použít. Rodinný dům je v dobrém a udržovaném technickém stavu.
Vedle domu se nachází hospodářská budova. V místě bydliště se nachází veškerá občanská vybavenost a také prostředí kde je možno využít potenciál pro relaxaci a sport. Nedaleko se nachází Hlučínské jezero Štěrkovna. Pro více informací nebo zájmu o prohlídku nás můžete kontaktovat na uvedeném telefonním čísle, nebo taktéž nás můžete osobně navštívit v sídle společnosti a to na adrese Mírové náměstí 5/5, Hlučín. S financováním této nemovitosti Vám velmi ráda pomůže a bezplatně zpracuje naše finanční poradkyně. Všechny inzerované fotografie nemovitosti naleznete na naších webových stránkách realityklic.cz

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání sleva!
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Do Luk, Ostrava, Petřkovice
ID
00229
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
222 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
791 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Real Reality Klíč

Real Reality Klíč

Mírové náměstí 5/5, Hlučín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Radim Pastrňák

Radim Pastrňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu