Prodej bytu 3+1, Brno - Brno-město, 112 m2

Brno-město

11 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 093 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, po kompletní rekonstrukci v atraktivní lokalitě centra Brna pod hradem Špilberk. Přibližná celková plocha bytu je 112 m2. V bytě se nachází 3 pokoje, kuchyně, prostorná chodba a koupelna s toaletou. Jeden pokoj je průchozí do druhého a třetí samostatný pokoj disponuje balkónem. Z chodby je dále přístup do lodžie a na druhou samostatnou toaletu. Dále pak k bytu náleží sklepní kóje a cca ¼ podílu na přízemním bytě, který je pronajat a výnos je užíván jako příspěvek do fondu oprav (podíl je již započítán v ceně). Byt prošel vydařenou kompletní rekonstrukcí podlah, všech rozvodů a podhledů. V bytě dále může po domluvě zůstat i nábytek. Kolem domu se je zahrada na které je také cca ¼ podíl.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – výborná dostupnost k MHD, obchody, škola, školka, lékař, dětská hřiště, park pod hradem Špilberk a mnoho možností pro sportovní a kulturní aktivity. Parkování autem je bezproblémové a téměř u domu.

Průkaz energetické náročnosti uvádí třídu F.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
11 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Brno-město
ID
E270L033
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
112 m2
Patro
1. z 4
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
311 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Michal Janda

Michal Janda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu